Zoekertjes

Op deze pagina kan je je eigen zoekertje voor een collega of medewerker achterlaten. Je kan hier ook terecht als je als huisarts op zoek bent naar een nieuwe job of praktijk.

Je kan zelf een zoekertje toevoegen via de button aan de linker kant. Zodra je zoekertje is goedgekeurd door een HVG-medewerker, verschijnt deze automatisch op onze website. 

Tip: aangezien de lengte van de vacaturetekst beperkt is, raden we aan jullie zoekertje ook toe te voegen aan jullie eigen website. Dit geeft de mogelijkheid een directe link toe te voegen.

Zwangerschapsvervanging gezocht mei-november 2024

27/11/2023

ZWANGERSCHAPSVERVANGING GEZOCHT TE MELLE  (GROOT GENT) - HAP ELSDRIES 

We zijn op zoek naar zwangerschapsvervanging voor medio mei tem medio november 2024. Periode en uren zijn bespreekbaar. 

We zijn een praktijk met 4 vaste artsen, 2 HAIO’s, volledige ondersteuning door een praktijkmanager, een praktijkassistente en een telesecretariaat.

Belangrijk is voor ons: een fijne balans tussen werk en leven, een aangename werkomgeving en vlot samenwerken. 

We gebruiken care connect als EMD. Raadplegingen op afspraak en huisbezoeken enkel indien strikt noodzakelijk. Wachten beperkt, in het weekend via de wachtpost, in de week van thuis uit. Maar dus ook bespreekbaar. 

Kortom: een aanradertje ! 

Mail gerust naar sarah.defoirdt@hotmail.com voor meer info. Of ook op de website www.elsdries.be.

Neem contact op

Collega huisarts gezocht voor samenwerking in centrum Gent

16/11/2023

We zijn 2 huisartsen in centrum Gent (portus ganda), op zoek naar een collega huisarts voor een samenwerking op deeltijdse basis, met het oog op eventuele uitbreiding en associatie. Praktische details en werkregime kunnen in overleg bepaald worden.

Er is een gevarieerde patiëntenpopulatie, alle consultaties zijn op afspraak, EMD: careconnect, de wachtdiensten worden georganiseerd via de HVG.

Bij interesse of vragen: sofiegallet@hotmail.com of 0478996970

Neem contact op

Huisartsenpraktijk in Wondelgem zoekt nieuwe collega

30/10/2023

Huisartsenpraktijk De Linde is een jonge groepspraktijk met drie artsen, 2 secretaressen en een toffe groepsdynamiek. Wekelijks praktijk- en patiëntenoverleg. EMD: Careconnect. Aangename werkuren. Alles op afspraak, huisbezoeken kunnen indien gewenst ook met de fiets gedaan worden.  

We zijn flexibel wat de samenwerking betreft: aandacht voor werk/privé balans, ...

Indien interesse mail: alecduinslaeger@hotmail.com of bellen: 0472 51 90 33

Neem contact op

Wijkgezondheidscentrum de Sleep vzw zoekt huisarts

30/10/2023

Wijkgezondheidscentrum de Sleep vzw is op zoek naar een huisarts

Wijkgezondheidscentrum de Sleep vzw is actief in de Gentse wijk Sluizeken-Tolhuis-Ham. We willen de gezondheid in deze wijk bevorderen en bieden kwalitatieve, multidisciplinaire eerstelijnsgezondheidszorg aan. We werken met een team van huisartsen, kinesitherapeuten, verpleegkundigen, gezondheidspromotoren, intercultureel bemiddelaar, diëtiste, maatschappelijk werkers, diabeteseducator en een faciliterende equipe. Dit zorgt ervoor dat u zich als arts goed ondersteund weet zowel in zorg als in praktische zaken.

Samen staan we in voor de zorg van een diverse en boeiende patiëntenpopulatie.

We zijn op zoek naar een huisarts die zich in onze groep wil engageren.

Of hebt u enkele maanden en lijkt het u boeiend om ons en onze manier van werken te leren kennen, dan bent u eveneens welkom!

 

Wat zijn uw taken:

U staat in voor de medische verzorging van onze patiënten. Daarbij wordt u ondersteund door een multidisciplinair team.

U neemt deel aan intern en extern overleg, zoals bijvoorbeeld artsenoverleg, die binnen de betaalde werktijd valt.

Binnen de georganiseerde wachtdienst neemt u 1 maal per maand deel aan nacht- en weekendwachten waarbij u gebruik kan maken van Cambio.

Wanneer patiënten zich niet naar de Sleep kunnen verplaatsen, gaat u op huisbezoek, dit kan met de dienstfiets die aanwezig is in De Sleep.

 

Wat mag u van ons verwachten:

Een contract van onbepaalde duur met daaraan vasthangend de verloning en arbeidsvoorwaarden volgens paritair comité 330, IFIC klasse 20

Een afzonderlijke vergoeding voor de wachtdiensten.

Onkostenvergoeding, maaltijdcheques en een groepsverzekering.

Vergoeding woon- werkverkeer waarbij een aantrekkelijke fietsvergoeding.

Fietsleaseplan.

Vergoedingen voor dienstverplaatsingen.

Een aangename werkomgeving en een enthousiast, dynamisch en zorgzaam team waar constructief samenwerken voorop gesteld wordt.

We bieden een fulltime job van 38 uur maar 80 of 75 % kan ook.

Een multidisciplinair team met een grote openheid om ervaring en kennis uit te wisselen.

 

Wat zijn onze verwachtingen:

U bent een erkend geaccrediteerd huisarts.

U wil zich engageren voor deze functie.

U bent een teamspeler en vindt het een meerwaarde om samen te werken.

U vindt het boeiend om te werken met een diverse patiëntengroep.

 

Solliciteren:

Per mail: betty.johnson@wgcdesleep.be

Moment van aanwerving wordt in onderling overleg bepaald.

Meer info: via Betty Johnson, 09/ 223 77 96 .

Neem ook eens een kijkje op: www.wgcdesleep.be

Quotes collega’s:

De open sfeer binnen De Sleep waardoor je kan uitwisselen tussen artsen ervaar ik echt als een verrijking.

Het feit dat we als arts goed omkaderd zijn door andere medisch geschoolde mensen binnen De Sleep biedt een echte meerwaarde. Zo weet ik zelf bijvoorbeeld veel minder van wondzorg dan de gespecialiseerde verpleegkundige.

De administratieve opvolging en de meer technische of IT zaken worden uit je handen genomen zonder dat je die zaken moet opvolgen. 

Je moet niet meer alleen werken. Je werkt in een multidisciplinair team. Bij De Sleep heerst een zeer toegankelijke cultuur, een echte teamspirit, een goede sfeer. Er is een openheid die het bijleren van elkaar gemakkelijker maakt. En er is een gemeenschappelijke visie rond de zorg voor kwetsbare patiënten. Als arts weet je je echt ondersteund door het multidisciplinaire zorgteam dat zaken als bloedprikken, vaccinaties en wondzorg van je overneemt.

Je geniet als arts van de financiële zekerheid met vaste dagen en vaste uren. Dit maakt het comfortabel om werk, gezin en vrije tijd te combineren.

Bij De Sleep heerst er een huiselijke sfeer.

Neem contact op

CRA gezocht voor Service residentie Militza te Oostakker

12/10/2023

Service residentie Militza te Oostakker zoekt een nieuwe coördinerend en raadgevend arts voor het woonzorgcentrum. Onze residentie ligt in een groene omgeving en omvat verschillende woonvormen. We beschikken over 60 ruime assistentiewoningen, 32 erkende woonzorgappartementen en enkele ingerichte appartementen voor herstelverblijf.

U verbindt zich ertoe min. 2u20 per week per 30 bewoners te werken als CRA. Een ondernemingscontract met woonzorgcentrum Militza legt de taken, rechten en vergoeding vast.

Hebt u als arts een grote interesse in ouderenzorg en krijgt u energie van nauw samen te werken met andere zorgverleners? 

Solliciteren kan via e-mail naar directie@miltiza.beVoor verdere informatie kan u terecht bij mevrouw Lin Wynants, directeur Militza op hetzelfde e-mailadres.

Lees meer

Huisartsenpraktijk Zwijnaarde zoekt een nieuwe collega

10/10/2023

Wij zijn 3 huisartsen in Zwijnaarde die op zoek zijn naar een nieuwe collega om mee te associëren. Vacature open vanaf 1/03/2024 (startdatum te bespreken).

- 3 huisartsen en een halftijds secretariaat in een rustige wijk in Zwijnaarde. Wij hechten veel belang aan work-life balance.
- gevarieerde patiëntenpopulatie
- alle consultaties op afspraak en enkel huisbezoeken in regio Zwijnaarde 
- georganiseerde wachtdiensten via HVG (Gent)

Bij interesse of vragen: huisartsenpraktijkzwijnaarde@gmail.com

 

Neem contact op

Huisartsen Citadel zoekt huisarts

02/10/2023

Huisartsen Citadel is op zoek naar een jonge gemotiveerde huisarts, die graag in het centrum van Gent werkzaam is in een aangename huisartsenpraktijk met een divers patiëntenaanbod. 
Het gaat om een tijdelijke functie die in een tweede fase kan uitgroeien naar een samenwerking op langere termijn. Aanvang 1 januari 2024.

Ben je geïnteresseerd, neem dan contact met Dr. Erik Kegels voor meer informatie (kegelserik@gmail.com - GSM 0495 381942).

Neem contact op

Soloarts in Gentbrugge (arsenaal) zoekt versterking

02/10/2023

Huisarts gezocht voor samenwerking met het oog op associatie.

Gevarieerde patientenpopulatie.

Ik werk met careconnect. Er is een online afsprakensysteem en een telesecretariaat.

2 recent gerenoveerde praktijkruimtes.

Praktische details kunnen in overleg bepaald worden

Adres:

Brusselsesteenweg 493

9050 Gentbrugge

09/2306492

greta.kuyken@telenet.be (voorkeur)

Neem contact op

Geneeskunde voor het Volk in Zelzate zoekt huisarts

28/09/2023

Hallo! 

Ben je een huisarts met een brede blik op de maatschappij? Zijn preventie en een integrale benadering van de patiënt je stokpaardjes? Vind je ook dat multidisciplinair teamwerk je sterker maakt? Dan is Geneeskunde voor het Volk in Zelzate misschien wel de uitgelezen plek om helemaal tot je recht te komen. 

We zoeken een collega huisarts in onze multidisciplinaire forfaitaire praktijk om samen te werken aan gezondheid in de brede zin van het woord. Met ons overwegend jong team van verpleegkundigen, huisartsen, HAIO’s, onthaalmedewerkers, een psycholoog, een diëtiste, een maatschappelijk werker en ondersteunend personeel werken we nauw samen om onze patiënten zo deskundig mogelijk te ondersteunen. Zo vindt er dagelijks overleg plaats om vanuit onze diverse expertise tot oplossingen te komen. 

Wat ons als Geneeskunde voor het Volk onderscheidt van een ander wijkgezondheidscentrum is dat we deel uitmaken van een nationale organisatie. Samen met collega’s over het hele land en onze patiënten, voeren we campagne voor het recht op gezondheid in een gezonde maatschappij. Op die manier hoeven we niet bij de pakken te blijven zitten wanneer we zien dat patiënten ziek worden door slechte werk- of woonomstandigheden! 

Werken in Zelzate is ook erg boeiend, door zijn diverse, stedelijke context. Een afwezigheid van ziekenhuizen in de dichte nabijheid maakt het medisch werk gevarieerd en de vertrouwensband tussen patiënt en huisarts des te belangrijker. 

Meer info over Geneeskunde voor het Volk kan je terugvinden op Homepage | Geneeskunde voor het volk (geneeskunde-voor-het-volk.be) 

Taken 

*Huisartsgeneeskundige zorgen in een multidisciplinaire groepspraktijk. 

*Voornamelijk raadplegingen op afspraak en een beperkt aantal huisbezoeken. 

*Dagelijks multidisciplinair (patiënten)overleg  

*Mogelijkheid om het medisch werk aan te vullen met uitdagende projecten op het domein van preventie, medische kwaliteit, geïntegreerde zorg, maatschappij volgens interesse en talenten. 

Wat verwachten we van jou? 

*Afgestudeerd huisarts (liefst geaccrediteerd). 

*In staat om zelfstandig te werken. 

*Goede communicatieve vaardigheden. 

*Teamspirit. 

Wat mag je van ons verwachten? 

*Aangename werksfeer tussen gemotiveerde en geëngageerde collega’s 

*Zeer gevarieerd werk (curatief en preventief) 

*Een goed uitgerust modern praktijkgebouw 

*Type contract volgens voorkeur (voltijds/deeltijds) 

*Personalisatie van je uurrooster volgens eigen voorkeuren in overleg met de praktijk 

*Bediendecontract met verloning volgens het IFIC-barema 

Interesse, vragen of je kandidatuur stellen? 

Aarzel niet om ons te contacteren! 
Van de Velde Ruth - coördinator 
ruth.vandevelde@gvhv.be 
0477713854 
Hoogbouwplein 6, 9060 Zelzate 

 

 

Neem contact op

Vacature huisarts onbepaalde duur (WGC Botermarkt vzw)

21/09/2023

Wijkgezondheidscentrum Botermarkt VZW zoekt een HUISARTS voor contract onbepaalde duur 80%-100 %

Wie zijn wij?

Wijkgezondheidscentrum Botermarkt staat voor kwaliteitsvolle, toegankelijke eerstelijnsgezondheidszorg door een multidisciplinair team: huisartsen, verpleegkundigen, maatschappelijk werkers, diëtiste, preventiewerker, tandartsen, onthaal en administratiemedewerkers en coördinatie.

Het centrum richt zich tot het werkgebied Ledeberg, Gent Zuid en Melle-Merelbeke (grens Ringvaart). Vanuit een grote betrokkenheid voor die wijken werkt het centrum mee aan de verbetering van de lokale leefomstandigheden met bijzondere aandacht voor de aspecten die een positieve weerslag hebben op de gezondheid.

Het centrum is een pluralistische organisatie.  Samen met het team wordt gewerkt aan een stimulerende en collegiale werksfeer waarin elk teamlid op een creatieve manier zijn professionaliteit waar kan maken.

Wat verwachten wij?

We kijken uit naar een erkend en geaccrediteerd huisarts die: 

- Een goede medische kennis heeft en werkt volgens de principes van EBM 

- De missie, waarden en doelstellingen van onze organisatie onderschrijft 

- Patiëntgericht is en oog heeft voor de context van de patiënt 

- Openstaat voor diversiteit en andere culturen 

- Graag in teamverband werkt en positief wil bijdragen aan het team 

- Wil meewerken aan een gezamenlijk medisch beleid binnen de artsendiscipline 

- Een basiskennis heeft van informatica en bereid is met het medisch softwarepakket te werken 

- We werken volgens een vast uurrooster maar wat collegiale flexibiliteit naar het omspringen met werkplanning naargelang de werkdruk of noodwendigheid. 

 

Je staat in voor kwaliteitsvolle geneeskundige zorgen op de eerste lijn : 

- Het verlenen van integrale preventieve en curatieve geneeskundige zorg in het wijkgezondheidscentrum vanuit een medisch-wetenschappelijk denkkader samenwerken in een team van zorgverleners, zowel intern als extern 

- constructief meewerken aan de verdere uitbouw van het centrum 

- participeren aan de georganiseerde wachtdienst voor Groot Gent in een beurtrol met de collega-artsen

- We werken op afspraak met een vast uurrooster. Onze praktijk is open van 08u-20u (onthaal is open van 8-19h). 

Wat bieden wij?

- Een boeiende werkomgeving en werkervaring in een Wijkgezondheidscentrum als een dynamische setting op de eerste lijn.

- Een werkomgeving met ruime inspraakmogelijkheden en een geëngageerd team

- Een contract voor onbepaalde duur 80%-100% vanaf januari 2024

- Een vaste verloning (bediendencontract, PC 330 – IFIC-klasse 20) met een extra vergoeding voor de wachtdiensten in de huisartsenwachtpost

- Extralegale voordelen: Maaltijdcheque per gewerkte dag met bruto waarde van 6 €, deelname aan de aanvullende groepsverzekering, een hospitalisatieverzekering (voor jezelf en inwonenden), vergoeding dienstverplaatsingen (wagen of fiets), vergoeding woon-werkverkeer

Hoe solliciteren?

Stuur ten laatste op maandag 25 september 2023 jouw CV en motivatiebrief door naar vacature@wgcbotermarkt.be.

Wij hechten veel belang aan de motivatiebrief waaruit de competenties zoals hierboven beschreven, worden toegelicht. Op basis van de motivatie én CV worden enkele kandidaten weerhouden en uitgenodigd voor een gesprek.

 Vragen? Bijkomende informatie?

Voor vragen en bijkomende informatie kan je in het Wijkgezondheidscentrum Botermarkt vzw terecht bij Elien Monstrey (coördinator) of Stephanie Van den Braembussche (huisarts) op het nummer 09/232 32 33.

Neem contact op