Zoekertjes

Op deze pagina kan je je eigen zoekertje voor een collega of medewerker achterlaten. Je kan hier ook terecht als je als huisarts op zoek bent naar een nieuwe job of praktijk.

Je kan zelf een zoekertje toevoegen via de button aan de linker kant. Zodra je zoekertje is goedgekeurd door een HVG-medewerker, verschijnt deze automatisch op onze website. 

Tip: aangezien de lengte van de vacaturetekst beperkt is, raden we aan jullie zoekertje ook toe te voegen aan jullie eigen website. Dit geeft de mogelijkheid een directe link toe te voegen.

Vacature huisarts onbepaalde duur (WGC Botermarkt vzw)

21/09/2023

Wijkgezondheidscentrum Botermarkt VZW zoekt een HUISARTS voor contract onbepaalde duur 80%-100 %

Wie zijn wij?

Wijkgezondheidscentrum Botermarkt staat voor kwaliteitsvolle, toegankelijke eerstelijnsgezondheidszorg door een multidisciplinair team: huisartsen, verpleegkundigen, maatschappelijk werkers, diëtiste, preventiewerker, tandartsen, onthaal en administratiemedewerkers en coördinatie.

Het centrum richt zich tot het werkgebied Ledeberg, Gent Zuid en Melle-Merelbeke (grens Ringvaart). Vanuit een grote betrokkenheid voor die wijken werkt het centrum mee aan de verbetering van de lokale leefomstandigheden met bijzondere aandacht voor de aspecten die een positieve weerslag hebben op de gezondheid.

Het centrum is een pluralistische organisatie.  Samen met het team wordt gewerkt aan een stimulerende en collegiale werksfeer waarin elk teamlid op een creatieve manier zijn professionaliteit waar kan maken.

Wat verwachten wij?

We kijken uit naar een erkend en geaccrediteerd huisarts die: 

- Een goede medische kennis heeft en werkt volgens de principes van EBM 

- De missie, waarden en doelstellingen van onze organisatie onderschrijft 

- Patiëntgericht is en oog heeft voor de context van de patiënt 

- Openstaat voor diversiteit en andere culturen 

- Graag in teamverband werkt en positief wil bijdragen aan het team 

- Wil meewerken aan een gezamenlijk medisch beleid binnen de artsendiscipline 

- Een basiskennis heeft van informatica en bereid is met het medisch softwarepakket te werken 

- We werken volgens een vast uurrooster maar wat collegiale flexibiliteit naar het omspringen met werkplanning naargelang de werkdruk of noodwendigheid. 

 

Je staat in voor kwaliteitsvolle geneeskundige zorgen op de eerste lijn : 

- Het verlenen van integrale preventieve en curatieve geneeskundige zorg in het wijkgezondheidscentrum vanuit een medisch-wetenschappelijk denkkader samenwerken in een team van zorgverleners, zowel intern als extern 

- constructief meewerken aan de verdere uitbouw van het centrum 

- participeren aan de georganiseerde wachtdienst voor Groot Gent in een beurtrol met de collega-artsen

- We werken op afspraak met een vast uurrooster. Onze praktijk is open van 08u-20u (onthaal is open van 8-19h). 

Wat bieden wij?

- Een boeiende werkomgeving en werkervaring in een Wijkgezondheidscentrum als een dynamische setting op de eerste lijn.

- Een werkomgeving met ruime inspraakmogelijkheden en een geëngageerd team

- Een contract voor onbepaalde duur 80%-100% vanaf januari 2024

- Een vaste verloning (bediendencontract, PC 330 – IFIC-klasse 20) met een extra vergoeding voor de wachtdiensten in de huisartsenwachtpost

- Extralegale voordelen: Maaltijdcheque per gewerkte dag met bruto waarde van 6 €, deelname aan de aanvullende groepsverzekering, een hospitalisatieverzekering (voor jezelf en inwonenden), vergoeding dienstverplaatsingen (wagen of fiets), vergoeding woon-werkverkeer

Hoe solliciteren?

Stuur ten laatste op maandag 25 september 2023 jouw CV en motivatiebrief door naar vacature@wgcbotermarkt.be.

Wij hechten veel belang aan de motivatiebrief waaruit de competenties zoals hierboven beschreven, worden toegelicht. Op basis van de motivatie én CV worden enkele kandidaten weerhouden en uitgenodigd voor een gesprek.

 Vragen? Bijkomende informatie?

Voor vragen en bijkomende informatie kan je in het Wijkgezondheidscentrum Botermarkt vzw terecht bij Elien Monstrey (coördinator) of Stephanie Van den Braembussche (huisarts) op het nummer 09/232 32 33.

Neem contact op

Huisartsenpraktijk Gentbrugge zoekt vaste collega

21/09/2023

Dokters Van Houtteplein te Gentbrugge is op zoek naar een vaste collega om onze praktijk te versterken. We zijn momenteel met twee vaste artsen en een HAIO.

Praktische details en werkregime kunnen in overleg bepaald worden.

Adres:

Louis Van Houttestraat 29/001

9050 Gentbrugge

Telefonisch: 09/2310269 

Graag contactopname via mail

julie@doktersvanhoutteplein.be

Neem contact op

Enthousiaste praktijkverpleegkundige zoekt huisartsenpraktijk in Gent

18/09/2023

Ik zoek een leuke en uitdagende huisartsenpraktijk in Gent om als praktijkverpleegkundige aan de slag te gaan. 

Ik zal mij kort voorstellen. Ik ben Karlijn Kruijssen en 30 jaar. Ik woon sinds 2018 in Gent. Oorspronkelijk kom ik uit Roermond (Nederland). Ik ben getrouwd en heb een tweeling van 15 maanden. 

In juni 2014 heb ik mijn diploma behaald van de opleiding mbo-verpleegkunde niveau 4 in Maastricht (Nederland). Vervolgens ben ik in september 2015 begonnen met de hbo-verpleegkunde niveau 6 in Heerlen (Nederland).

Tijdens mijn praktijkstages heb ik veel ervaring opgedaan in de omgang en het verzorgen en begeleiden van patiënten. Tevens heb ik hier ook geleerd welke verantwoordelijkheden er komen kijken bij het werken in de gezondheidszorg. 

Deze ervaring heeft ertoe geleid dat ik nog een extra opleiding van 1,5 jaar ben gaan volgen als praktijkverpleegkundige somatiek (dit is deels vergelijkbaar met VIHP in België) Sinds januari 2017 heb ik met succes mijn diploma in ontvangst mogen nemen. Vervolgens ben ik gestart in een huisartsenpraktijk als praktijkverpleegkundige in Nederland. Als praktijkverpleegkundige begeleid ik patiënten met een lichamelijke chronisch aandoening, zoals diabetes mellitus, astma/COPD en hart- en vaatziekten. Maar ook ouderenzorg in de vorm van valpreventie etc heb ik onder de knie. Het geven van voorlichting en advies, het uitvoeren van niet-medicamenteuze interventies, preventie (individueel en populatiegebonden) en leefstijl- en gedragsbeïnvloeding behoort tot mijn taken. 

Daarnaast werk ik ook als consultatieverpleegkundige op de dienst cardiologie in het AZ Sint-Lucas in Gent. Mijn takenpakket bestaat onder andere uit het afnemen van EKG’s, het afnemen van een cyclo-ergometrie en holters aanleggen. Ook het coördineren van de consultaties en het ondersteunen van transoesofagele echo’s behoort tot mijn taken. 

Mijn huidige ervaring zou perfect passen binnen een huisartsenpraktijk in Gent. 

Van harte hoop ik dat u aanleiding ziet om mij uit te nodigen voor een gesprek, waarin wij samen kunnen bekijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen in jullie praktijk. 

Karlijn Kruijssen (karlijnkruijssen@hotmail.com)

Lees meer

Vervanging gezocht in Drongen

18/09/2023

Vervanging gezocht voor een solopraktijk met HAIO in Drongen van 15 december tot en met 31 december en van 15 januari tot en met 19 januari.

Wij werken volledig op afspraak. Er kan beroep gedaan worden op een telesecretariaat.
Het aantal huisbezoeken is beperkt.

Voor meer informatie kan u mij contacteren.

Stijn Tiberghien

Neem contact op

Nieuwe collega Rooigem Huisartsenpraktijk

18/09/2023

Rooigem Huisartsenpraktijk te Gent is op zoek naar een enthousiaste collega om in een halftijds werkritme de praktijk te versterken. Praktische details zullen in overleg bepaald worden. 

Bij interesse graag een seintje via rooigemhuisartsenpraktijk@gmail.com

Neem contact op

Enthousiaste 5de collega gezocht

15/09/2023

Vacature huisartsenpraktijk Oude Bareel

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega om ons team te versterken wegens snelle groei van de praktijk. De praktijk is gelegen in Oostakker, rand van Gent, en heeft een gevarieerde patiëntenpopulatie. Nu werken we samen met 4 artsen, twee verpleegkundigen voor het voltijdse  secretariaat en een diëtiste. Meer informatie over de praktijk vindt u op onze website https://www.ha-oudebareel.be/

Profiel

·         Gemotiveerde en geëngageerde huisarts

·         Erkend geaccrediteerd

·         Deelname aan week- en weekendwacht (georganiseerd door het HVG: wachtposten Gent)

·         Flexibel omspringen met werkplanning naargelang werkdruk

Wij bieden

·         Uurrooster te bespreken. Goede balans tussen werk en privéleven

·         Een modern praktijkgebouw gerenoveerd in 2019

·         Georganiseerde wachtdienst

·         Online agenda

·         Voltijds secretariaat door 2 verpleegkundigen 

 

 

Voor bijkomende informatie, of kom je graag eens langs? De startdatum is te bespreken. Neem gerust contact op met ons via het mailadres info@ha-oudebareel.be

Lees meer

Vacature deeltijdse onthaalmedewerker

11/09/2023

Functie: Onthaalmedewerker
Type samenwerking: Deeltijds - Startdatum 01/10/2023
Type contract: Vast – 20 uur
Adres: Visitatiestraat 9, 9040 Sint-Amandsberg, België
Interesse in deze vacature? Stuur je CV en sollicitatiebrief naar sollicitaties@groepspraktijkheirnis.be
Functieomschrijving: Als medewerker van het secretariaat voorzie je de telefoonpermanentie. Je staat in voor het ontvangen van patiënten en het geven van afspraken. Je treedt op als tussenpersoon tussen de patiënten en de artsen. Je neemt administratieve taken op en helpt bij het dossierbeheer.

Over de praktijk: In onze huisartsenpraktijk werken momenteel 8 artsen, 7 vast en 1 HAIO. Daarnaast bestaat ons team ook uit één verpleegkundige, twee onthaal medewerkers en een poetsvrouw. De medische programma’s die gebruikt worden zijn Careconnect en Medici. Meer info over onze praktijk kan je op onze website www.groepspraktijkheirnis.be terugvinden.

Profiel:
• Je bent communicatief, sociaal, vriendelijk en stressbestendig.
• Je kan zelfstandig werken.
• Je werkt graag met mensen en staat open voor verschillende culturen.
• Je bent goed in talen, je kan afspraken maken en telefoons beantwoorden in het Nederlands, Frans en het Engels. Andere talen zijn een meerwaarde.
• Je bent discreet en houd je aan het beroepsgeheim.
• Je kan vlot met een computer aan de slag en hebt een goede kennis van Office.
• Je werk volgens een vast rooster, binnen de weekdagen van 8u-19u.

Aanbod:
Een permanente, deeltijdse job in een warm team, met de nodige ondersteuning en opleiding door de huidige onthaalmedewerkers. 20u per week verspreid over 3 dagen vanaf 1 oktober 2023. Uurrooster: Maandag 13-19u. Woensdag 12-19u. Vrijdag 8-15u.
Verloning volgens Barema 330.04, representatievergoeding 125 euro per maand. Vergoeding woon-werk verkeer. Eindejaarspremie.

Neem contact op

WGC De Punt zoekt een huisarts voor een vervanging voorjaar/zomer 2024

07/09/2023

Wijkgezondheidscentrum De Punt zoekt een huisarts voor een vervanging tijdens het bevallingsverlof van 1 van onze huisartsen.

Idealiter vangt de vervanging aan op 1 maart 2024 en bedraagt het werkrooster 35u/week maar zowel startdatum als aantal uren/week zijn bespreekbaar. 

 

Lees meer

Vervangarts zoekt praktijk

07/09/2023

Hallo! Ik ben Tessa en studeer eind september af als haio. Ik start graag eerst met wat vervangopdrachten voor ik me definitief vestig. Ik woon in Gent en ben bereid tot 40 minuten van Gent te rijden. 

Ik ben enthousiast, praktisch ingesteld en flexibel. Momenteel ben ik beschikbaar van 1/11/2023 tot 15/03/2024. Neem gerust contact op :) 

Neem contact op

Wijkgezondheidscentrum De Sleep zoekt een huisarts

04/09/2023

Wijkgezondheidscentrum de Sleep vzw is op zoek naar een huisarts

Wijkgezondheidscentrum de Sleep vzw is actief in de Gentse wijk Sluizeken-Tolhuis-Ham. We willen de gezondheid in deze wijk bevorderen en bieden kwalitatieve, multidisciplinaire eerstelijnsgezondheidszorg aan. We werken met een team van huisartsen, kinesitherapeuten, verpleegkundigen, gezondheidspromotoren, intercultureel bemiddelaar, diëtiste, maatschappelijk werkers, diabeteseducator en een faciliterende equipe. Dit zorgt ervoor dat u zich als arts goed ondersteund weet zowel in zorg als in praktische zaken.

Samen staan we in voor de zorg van een diverse en boeiende patiëntenpopulatie.

We zijn op zoek naar een huisarts die zich in onze groep wil engageren.

Of hebt u enkele maanden en lijkt het u boeiend om ons en onze manier van werken te leren kennen, dan bent u eveneens welkom!

 

Wat zijn uw taken

U staat in voor de medische verzorging van onze patiënten. Daarbij wordt u ondersteund door een multidisciplinair team.

U neemt deel aan intern en extern overleg, zoals bijvoorbeeld artsenoverleg, die binnen de betaalde werktijd valt.

Binnen de georganiseerde wachtdienst neemt u 1 maal per maand deel aan nacht- en weekendwachten waarbij u gebruik kan maken van Cambio.

Wanneer patiënten zich niet naar de Sleep kunnen verplaatsen, gaat u op huisbezoek, dit kan met de dienstfiets die aanwezig is in De Sleep.

 

Wat mag u van ons verwachten

Een contract van onbepaalde duur met daaraan vasthangend de verloning en arbeidsvoorwaarden volgens paritair comité 330, IFIC klasse 20

Een afzonderlijke vergoeding voor de wachtdiensten.

Onkostenvergoeding, maaltijdcheques en een groepsverzekering.

Vergoeding woon- werkverkeer waarbij een aantrekkelijke fietsvergoeding.

Fietsleaseplan.

Vergoedingen voor dienstverplaatsingen.

Een aangename werkomgeving en een enthousiast, dynamisch en zorgzaam team waar constructief samenwerken voorop gesteld wordt.

We bieden een fulltime job van 38 uur maar 80 of 75 % kan ook.

Een multidisciplinair team met een grote openheid om ervaring en kennis uit te wisselen.

 

Wat zijn onze verwachtingen

U bent een erkend geaccrediteerd huisarts.

U wil zich engageren voor deze functie.

U bent een teamspeler en vindt het een meerwaarde om samen te werken.

U vindt het boeiend om te werken met een diverse patiëntengroep.

 

Solliciteren

Per mail: betty.johnson@wgcdesleep.be

Moment van aanwerving wordt in onderling overleg bepaald.

Meer info: via Betty Johnson, 09/ 223 77 96 .

Neem ook eens een kijkje op: www.wgcdesleep.be

 

Quotes collega’s

De open sfeer binnen De Sleep waardoor je kan uitwisselen tussen artsen ervaar ik echt als een verrijking.

Het feit dat we als arts goed omkaderd zijn door andere medisch geschoolde mensen binnen De Sleep biedt een echte meerwaarde. Zo weet ik zelf bijvoorbeeld veel minder van wondzorg dan de gespecialiseerde verpleegkundige.

De administratieve opvolging en de meer technische of IT zaken worden uit je handen genomen zonder dat je die zaken moet opvolgen. 

Je moet niet meer alleen werken. Je werkt in een multidisciplinair team. Bij De Sleep heerst een zeer toegankelijke cultuur, een echte teamspirit, een goede sfeer. Er is een openheid die het bijleren van elkaar gemakkelijker maakt. En er is een gemeenschappelijke visie rond de zorg voor kwetsbare patiënten. Als arts weet je je echt ondersteund door het multidisciplinaire zorgteam dat zaken als bloedprikken, vaccinaties en wondzorg van je overneemt.

Je geniet als arts van de financiële zekerheid met vaste dagen en vaste uren. Dit maakt het comfortabel om werk, gezin en vrije tijd te combineren.

 

Bij De Sleep heerst er een huiselijke sfeer.

 

Neem contact op