Huisartsenvereniging Gent

Bij de HVG sta jij als huisarts in Groot-Gent centraal.

Wij zijn er om jou te ondersteunen en werken daarbij nauw samen met andere welzijns- en gezondheidspartners. We blijven vooruitgaan, zodat jij als huisarts dat ook kan doen.

Huisarts

Missie & visie

Groep HVG
Wij behartigen de belangen van alle huisartsen
Aanspreekpunt
Wij zijn hét aanspreekpunt voor vragen en samenwerking
Hartje
Wij streven naar een optimale motivatie en conditie bij de huisartsen

Organigram

In onderstaand organigram vind je de verschillende afdelingen en actoren van Huisartsenvereniging Gent. Zo kun je in één oogopslag zien wie waarvoor verantwoordelijk is en hoe beslissingen worden genomen. 

Organigram

Bestuur

Huisartsenvereniging Gent wordt bestuurd door het BestuursOrgaan en de Huisartsen Advies Raad.

Het Bestuursorgaan (BO) volgt de dagdagelijkse werking op en neemt beslissingen over het beleid van de HVG. De Huisartsen Advies Raad (HAR) vertegenwoordigt alle huisartsen uit Groot Gent. Hiervoor zijn er per subregio van de HVG twee vertegenwoordigers aangesteld. De voornaamste taak van de HAR is advies geven aan het bestuur van de HVG.

Professioneel team

Huisartsenvereniging Gent bestaat uit een professioneel team van interne medewerkers en wachtpostmedewerkers. 

De interne medewerkers dragen bij aan een vlotte werking van de kring: zij helpen o.a. met problemen, werken projecten en events voor jullie uit en organiseren de wachtdienst. De wachtpostmedewerkers - onthaalmedewerkers en chauffeurs - zorgen dan weer voor een vlot verloop van de wachtdienst.