Vraag en aanbod

Hier kan u terecht als u een collega, medewerker of praktijk zoekt!

 • 14-01-2022: Gezocht: Vervanging voor (deeltijds) verlof medische bijstand en ondersteuning praktijk Elsdries in Melle

  Eén van de artsen in onze groepspraktijk wenst verlof op te nemen owv een ernstig ziek familielid. Hiervoor zoeken wij een collega die de praktijk gedurende meerdere maanden kan komen ondersteunen. Zowel het uurrooster als het aantal maanden is bespreekbaar. Wachten overnemen kan, maar hoeft niet. We hebben zowel secretariaat in huis als telesecretariaat. Al uw vragen of kandidaturen: graag naar dokter.vandensteen@elsdries.be 

 • 14-01-2022: Duopraktijk Huisartsenpraktijk Letha in Ledeberg zoekt een enthousiaste nieuwe collega

  Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega.

  - Gevarieerde patiëntenpopulatie
  - Fulltime ondersteuning door telesecretariaat
  - Elektronisch patiëntendossier (CareConnect)
  - Elektronische agenda met mogelijkheid tot inboeken van online afspraken
  - In 2021 verhuisd naar een nieuw gebouw
  - Aandacht voor een aangename, collegiale sfeer en work-life balans (vrije middag)

  Heb je interesse? Neem graag contact op met huisartsenpraktijkletha@gmail.com

 • 04-01-2022: Huisartsenpraktijk Tolhuis zoekt vervangarts voor periode augustus - oktober 2022

  Vervangarts gezocht voor collega in zwangerschapsrust van augustus - oktober 2022. Groepspraktijk met 4 vaste artsen in Gent-Centrum.

            - Voltijds secretaresse
            - Elektronische agenda Medici met online
              afsprakensysteem
            - Careconnect als EMD
            - Aandacht voor evenwicht werk-privé (beurtrol avondraadpleging en vrije dag)
            - Evenwichtig patiëntenbestand op vlak van leeftijd en cultuur
            - Enkel raadpleging op afspraak
            - Huisbezoeken doenbaar met fiets

  Werkschema is bespreekbaar. Interesse? Vragen? Mail naar chantaldepaepe@hotmail.com

 • 23-12-2021: Huisartsencentrum Gent zoekt vierde collega-huisarts

  Wij = drie sympathieke artsen uit opeenvolgende leeftijdscategorieën met onze eigen bijhorende levens, praktijkervaring en interesses. Vierde collega = dynamisch persoon met een eigen visie die wenst onder één dak kosten te delen en daarbij ruimte krijgt tot het uitwerken van zijn eigen praktijkvorm. Je hebt een eigen praktijkruimte ter beschikking die je vrij kan inrichten en die reeds voorzien is van een onderzoekstafel. Onze praktijk is een HOED: huisartsen onder één dak, wat wil zeggen dat we de algemene huur en kosten delen, maar wel elk ons eigen ding doen. We werken niet met een secretariaat en plannen elk onze eigen agenda op afspraak.

  Interesse? Bel gerust naar één van ons op het nummer 09/311 61 62 of mail naar dhaenskatrien@gmail.com.

 • 13-12-2021: Medisch secretaresse (75%) gezocht voor Huisartsenpraktijk Oude Bareel te Oostakker.

  Omwille van de pensionering van onze huidige secretaresse, zijn we op zoek naar een nieuwe deeltijdse (75%) medewerker met ervaring voor ons medisch secretariaat. Het takenpakket bestaat uit agendabeheer voor de 5 huisartsen, beantwoorden van telefoon en mail, ontvangst van patiënten die op consultatie komen, verwerking van medische dossiers en beheer van het medisch materiaal.

  De eerste weken zal je nog samenwerken met de huidige secretaresse om de werking van de praktijk goed te leren kennen; na haar pensionering komt er een nieuwe collega bij ter versterking. Heb je interesse? Stuur dan jouw motivatiebrief en CV naar info@ha-oudebareel.be.

 • 09-12-2021: Vervangarts gezocht voor huisartsenpraktijk Gavrimed te Gavere voor periode mei-augustus 2022

  Wegens zwangerschapsverlof van één van onze collega’s zoeken wij een enthousiaste vervangarts vanaf 01/05/2022 tem 02/09/2022. Wij zijn een huisartsenpraktijk met 3 jonge artsen. Wij werken volledig volgens afspraak. We hebben een toffe, gevarieerde patiëntenpopulatie. Daarnaast zijn wij vaste arts te Zonnehoeve (instelling voor mensen met een beperking) waar wij samen 3x per week een 3 tal uur langsgaan. De praktijk is gelegen te Gavere, op 15 minuten van Gent en 15 minuten van Oudenaarde. We werken met CareConnect, hebben een online agenda (introlution) en secretariaat in de voormiddag. Uurrooster is uiteraard bespreekbaar. (vb. kortere of langere periode, halftijds,…) Wachten overnemen is optioneel (tijdens de werkweek in Gavere, in het weekend in de wachtpost in Oudenaarde). Interesse of meer info? Neem alvast een kijkje op www.huisartsengavrimed.be. Mail naar contact@huisartsengavrimed.be of bel 09/312.33.44.

 • 01-12-2021: OC Fedasil Gent (Reno) zoekt deeltijdse vervangende huisarts van 10 januari tot 20 maart 2022.

  Het opvangcentrum van fedasil aan de Rigakaai zoekt vervangende huisarts van 10 januari tot 20 maart. Het gaat om 2 à 3 dagdelen per week raadplegingen in het centrum en ernaast overleg met de verpleegkundigen. Aangename samenwerking met verpleegkundigen die triage op zich nemen en goed zelfstandig werken.

  Voor meer info kan u terecht bij de medisch coördinator van de regio, dr. Jeroen Daelman op 0471/98.26.61 of via e-mail naar jeroen.daelman@fedasil.be

 • 29-11-2021: Huisarts zoekt collega-vervanger op donderdag voor continuïteit in Huisartsen Gewad in Gent-centrum (aanbod 1)

  Vrouwelijke huisarts in centrum-Gent zoekt een vaste collega-vervanger op zelfstandige basis op donderdag (8-19u) voor 1 jaar (of meer) vanaf 01.01.2022. Termijn is bespreekbaar.
  Evidence based. Enkel op afspraak. Online afsprakensysteem. Telesecretariaat.

  Het betreft een oproep in brede zin, dus niet enkel gericht naar jonge of net afgestudeerde collega’s.

  Contact: marlien.buyssens@telenet.be of 09 224 01 71.

 • 18-11-2021: Collega-huisarts gezocht voor minimaal 1 jaar (min. 4 blokken/week) in Huisartsen Gewad in Gent-centrum (aanbod 2)

  Vrouwelijke huisarts in centrum-Gent die na 41 jaar haar praktijk traag wil afbouwen, zoekt dringend een vaste collega-huisarts op zelfstandige basis voor minimaal 1 jaar vanaf 01.01.2022. Termijn is bespreekbaar. Het betreft een oproep in brede zin, dus niet enkel gericht naar jonge of net afgestudeerde collega’s.

  Aanbod van tenminste vier blokken [voormiddag, namiddag, avond] op weekbasis [vgl voltijds]. Ruimte voor uitbreiding of beperking. Online afspraken via Medici. Care Connect. Telesecretariaat. HAIO en parallelwerken niet mogelijk wegens één praktijkruimte. Verzekeren continuïteit tijdens vakanties [met evidente wederdienst]. Alle aanbevelingen zijn welkom.

  Contact: marlien.buyssens@telenet.be of 09 224 01 71. Na reactie volgt spoedig een persoonlijk antwoord.

 • 12-11-2021: Rooigem Huisartsenpraktijk te Gent zoekt huisarts voor vervanging van 20/12 t.e.m. 14/01

  Vervanging gezocht van 20/12/2021 tot en met 14/01/2022 wegens afwezigheid van 1 van de artsen. Bij interesse contact opnemen via anneleen.vanhyfte@gmail.com

 • 10-11-2021: Wijkgezondheidscentrum Malpertuus zoekt een huisarts voor onbepaalde duur (30,4u/week)

  De volledige vacature vind je hier.

  Interesse? Voor meer info kan je terecht bij onze huisartsen op artsen@wgcmalpertuus.be. Solliciteren doe je met motivatiebrief en CV naar info@wgcmalpertuus.be  en de coördinator a.i. didier.moray@wgcmalpertuus.be

 • 10-11-2021: Vervanging gezocht in 2022 in huisartsenpraktijk Varendries te Drongen met mogelijkheid tot associatie

  Wij zijn een jonge, dynamische groepspraktijk met een voltijds secretariaat, gesitueerd in een modern praktijkgebouw met goede ligging. We streven naar een goede kwaliteit van zorg voor onze patiënten met oog voor de work-life-balans en een aangename werksfeer. Onze patiëntenpopulatie is gevarieerd. We werken enkel op afspraak en onze huisbezoeken zijn beperkt. We gebruiken het medisch programma Daktari.

  Interesse in sportgeneeskunde is een plus maar geen must. Startdatum in overleg. Neem gerust een kijkje op onze website varendries.com. Bij vragen of interesse kunt u mailen naar varendries@telenet.be of bellen naar 09 227 64 84.

 • 10-11-2021: Medisch team van gevangenis Gent zoekt vervangend huisarts voor enkele consultaties tussen 27 december en 17 januari

  Het medische team van de gevangenis van Gent bestaat uit artsen, verpleegkundigen, een tandarts en een kinesist en staat dagelijks in voor de medische zorg aan de gedetineerden. Omwille van vakanties en vaderschapsverlof van enkele artsen zijn wij op zoek naar vervanging voor enkele consultaties van 27 december tot 17 januari.

  Bent u geïnteresseerd in een uitdagende vervanging in een atypische setting? Twijfel dan niet om dr. Stijn Tiberghien te contacteren op 0485 35 95 90 of via tiberghien.stijn@gmail.com.

 • 04-11-2021: Huisarts gezocht voor vervanging (maart - juni 2022) bij de studentenartsen Gent voor enkele dagdelen/week
   
  Wij zijn op zoek naar een vervanging bij de studentenartsen aan de UGent tijdens het zwangerschapsverlof van een collega van maart 2022 t.e.m. juni 2022. Het merendeel van de artsen werkt bij ons slechts enkele dagdelen naast hun werk in eigen praktijk of elders. We zoeken een geaccrediteerde en geconventioneerde huisarts die enkele dagdelen zou kunnen bijspringen. Periode en aantal werkuren zijn bespreekbaar. Alle hulp is welkom.
   
  Als studentenarts werken we als zelfstandige arts en zien we een jonge, gevarieerde populatie met o.a. veel internationale studenten. Consultaties gebeuren hoofdzakelijk in het Nederlands maar dus ook regelmatig in het Engels of Frans. Alle consultaties zijn op afspraak en we werken met een online agendasysteem. EMD via CareConnect. Bijna geen huisbezoeken. Geen wachtdiensten over te nemen. 

  Bij interesse graag mailen naar: margotvanwijnsberghe@hotmail.com

 • 26-10-2021: Medisch team van gevangenis Gent zoekt kinesist

  Het medische team van de gevangenis van Gent bestaat uit artsen, verpleegkundigen, een tandarts en een kinesist en staat in voor de medische zorg aan de gedetineerden. Wij zijn op zoek naar één of meer kinesisten om maximaal 12 uur per week in de gevangenis van Gent te werken.

  Ben je op zoek naar een boeiende job binnen een leuk team met een bijzondere patiëntenpopulatie? Dan is deze job misschien iets voor jou. Voor meer informatie kan u contact opnemen via stijn.tiberghien@just.fgov.be

 • 12-10-2021: Geneesheer/arts gevraagd voor consultatie in de gevangenis Beveren

  2 halve dagen per maand, uren zelf te kiezen, wegens pensionering van één der collegae. Gevarieerde pathologie. Goede verloning. Je komt terecht in een tof team met collegae, tandartsen, kinesist, verpleegkundigen, psychiaters. Bij interesse of met vragen kan u zich wenden tot de hoofdgeneesheer Dr. Guy Van Damme op 0475 43 99 13.

 • 27-09-2021: Collega-huisarts gezocht voor associatie in Huisartsenpraktijk Mosko te Gentbrugge

  Duopraktijk met HAIO. Naderend pensioen collega met graag overlappende periode van samenwerking. Nieuw praktijkgebouw met 3 identieke kabinetten, secretariaat, ontspanningsruimte en parking. Stedelijk gebied met gevarieerde populatie. Heel interessante pathologie. Alles op afspraak. Online agenda. Secretaresse aanwezig in de praktijk. EMD Health One. Wachten via huisartsenwachtpost Gent. Bij interesse graag mailen naar sarahdelanghe@hotmail.com of bellen naar 0473 63 53 84.

 • 24-09-2021: Huisarts gezocht voor vervanging tijdens zwangerschapsverlof in groepspraktijk Huisartsen Dendermondsesteenweg te Sint-Amandsberg 
   
  Jonge bloeiende groepspraktijk met 4 vaste artsen in Sint-Amandsberg zoekt vervanging voor midden februari 2022 t.e.m. mei 2022 (eventueel t.e.m. de zomervakantie). 

  We zijn op zoek naar een geaccrediteerde en geconventioneerde huisarts. Periode en aantal werkuren zijn bespreekbaar. We beschikken over een deeltijdse onthaalmedewerker. Alle consultaties zijn op afspraak en we werken met een online agendasysteem. EMD via CareConnect. Beperkt aantal huisbezoeken. Twee psychologen en een diëtiste zijn elk één dag per week aanwezig.

  Voor verdere info: Ruth.Botterman@gmail.com of 09/228.32.80

 • 16-09-2021: Medisch Huis Baarle (Drongen/Gent) zoekt nieuwe collega-huisarts!

  ​Ben je een enthousiast, leergierig en verbindend teamlid? Zoek je een werkplekje in een multidisciplinair eerstelijnshuis met een gedragen visie en missie in de Gentse rand? Medisch Huis Baarle zoekt haar artsenteam verder uit te bouwen om haar holistische zorg met flexibiliteit en solidariteit in een evenwichtige work-life balance te helpen dragen. Onze kernwoorden zijn: wetenschappelijk - open aandacht en luisterbereidheid - nabije zorg - opleiden met delen en doorgeven van kennis en ervaring.

  Nieuwsgierig naar meer? Mail of bel naar Medisch Huis Baarle op info@medischhuisbaarle.be of 09/282 27 27.​​​