Vraag en aanbod

Hier kan u terecht als u een collega, medewerker of praktijk zoekt!

 • 06-03-2020: Huisartsenpraktijk in Gavere zoekt DRINGEND vervanging wegens zwangerschapsverlof

Wegens zwangerschapsverlof is Huisartsenpraktijk Gavrimed op zoek naar vervanging. Voltijds, halftijds, 1 dag... alle hulp is welkom!

WAAR? In Gavere (tussen Gent en Oudenaarde)

WANNEER: half april - eind juli 2020

WAT? Duo praktijk, landelijk, gevarieerde populatie, alles op afspraak, (secretariaat bijna in orde),... GEEN WACHTEN!

Bij interesse: 09/312.33.44 of contact@huisartsengavrimed.be

 • 02-03-2020: Groep Idewe zoekt check-up arts

Groep Idewe is voor de regionale zetel te Gent op zoek naar een zelfstandig huisarts of beginnend specialist interne geneeskunde voor het uitvoeren van check-up onderzoeken. Kandidaten moeten minimum 2 halve dagen per maand beschikbaar zijn en woonachtig zijn in de ruime regio rond Gent. 

Interesse ? Neem dan vandaag nog contact op met Dr. Nathalie Lammertyn, regionaal medisch directeur Gent (Nathalie.lammertyn@idewe.be of 09/264.12.30). Uw kandidatuur wordt evident discreet behandeld.

 • 02-03-2020: Huisarts gezocht voor tijdelijke vervanging

Dr. Frank Pieters zit van 1 april t.e.m. 30 september 2020 even zonder HAIO, en zijn praktijk is te druk om zonder collega verder te werken. Deeltijdse of voltijdse vervanging gezocht dus! Dr. Frank Pieters is reeds 35 jaar solo-arts in De Pinte, en heeft twee praktijkruimtes. Hij werkt met het medische programma CareConnect, heeft vrije raadplegingsuren en raadpleging na afspraak (ook Online via Progenda).

Interesse ? Contacteer Dr. Frank Pieters op 09/ 282 21 31 of 0475/ 87 10 18.

 • 20-02-2020: Huisartsengroepspraktijk Heirnis (Gent-Sint-Amandsberg) is op zoek naar een nieuwe collega, met oog op latere associatie. Start bij voorkeur in september 2020, maar dit is bespreekbaar. Interesse of vragen? Neem vóór 1 april 2020 contact op met louis.de.nys@groepspraktijkheirnis.be.

 • 17-02-2020: Secretariaatsmedewerker gezocht voor huisartsenpraktijk in Wondelgem

Praktijk De Linde, gelegen in de Dikkelindestraat 156 te Wondelgem, zoekt versterking voor het secretariaat (16-20 uur per week). De praktijk bestaat uit 3 huisartsen en 1 HAIO.

Bij interesse graag contact nemen via huisartsen.delinde@gmail.com of telefonisch op 09/258.14.14

 • 06-02-2020: Huisarts gezocht voor praktijk Artsen Helios

Wegens pensionering en groei van de praktijk zoeken Artsen Helios een derde huisarts of een HAIO. Je komt terecht in een recent vernieuwde prakijk, als collega van dr. Helena Maryns en dr. Lien Eeckhaut. De praktijk heeft momenteel een patiëntenstop, maar er komen weklijks telefoontjes binnen van nieuwe patiënten. Snelle groei gegarandeerd dus.

Meer info op de website van de praktijk: https://www.artsenhelios.be/nl/vacature/

 • 31-01-2020: Enthousiaste collega gezocht voor zwangerschapsvervanging in Zelzate

​Groepspraktijk Sassevaert in Zelzate zoekt een enthousiaste collega voor een zwangerschapsvervanging in de periode juni 2020 (of eventueel ook vroeger) tot en met september 2020, met vrijblijvende mogelijkheid om te associëren gezien groeiend patiëntenbestand.

Enkele troeven: uren zelf vrij te bepalen, voltijds secretariaat, Impulseo-gebied, beperkt aantal huisbezoeken.

Interesse of vragen? Neem dan contact op via sassevaert@gmail.com, 09/3459776 of 0477/530985.​

 • 20-01-2020: Nieuwe vaste collega gezocht voor bloeiende praktijk in Melle

"Momenteel werken we aangenaam samen met drie vaste artsen en twee haio’s. We wensen verder te werken met vier vaste artsen en één haio vanaf oktober 2020. We zijn een groeiende praktijk in een gemeente aan de rand van Gent, met een zeer diverse patiëntenpopulatie. We hechten veel belang aan een warme samenwerking met goede balans tussen werk en privé. Meer dan voltijds secretariaat door twee praktijkassistenten. Alle raadplegingen zijn op afspraak (met online agenda). Huisartsen-arme zone (dus recht op impulseo-premie). Wachtgebied Gent / Scheldekracht met wachtposten. EMD: Health One."

Meer informatie: dokter.deruytter@elsdries.be, www.elsdries.be 

 • 16-01-2020: Huisartsenpraktijk Lochristi/Beervelde zoekt enthousiaste, dynamische collega om het team te versterken.

Wegens de sterke instroom van nieuwe patiënten en het pensioen van enkele huisartsen in de regio willen we ons team uitbreiden. Ons aanbod houdt onder meer in: 2 modern ingerichte praktijken gelegen in centrum Lochristi en centrum Beervelde (prioritaire zone Impulseo I), erg gevarieerde patiëntenpopulatie en pathologie, EMD (Care Connect), elektronische agenda (Introlution) waar patiënten online afspraken kunnen maken. We beschikken over een ondersteunend secretariaat en er is wekelijks praktijkoverleg met het volledige team. Wachtpost Scheldekracht.

Voltijds of deeltijds werken is bespreekbaar en elke arts heeft recht op een vaste vrije namiddag en 35 dagen verlof.

Interesse? Mail naar info@hapkapelleken.be of bel naar de praktijk 09/355 77 61.

 • 16-01-2020: Een duopraktijk in Gentbrugge zoekt een enthousiaste huisarts voor samenwerking en associatie!

Je komt terecht in een gloednieuw, modern ingericht praktijkgebouw met 3 consultatieruimtes. Gevarieerde patiëntenpopulatie in stedelijk gebied. Werkschema overeen te komen met aandacht voor work-life balance. EMD met HealthOne, online afsprakensysteem. Goed georganiseerde wachtdienst via de wachtposten in Gent. Bij interesse contacteer sarahdelanghe@hotmail.com of 0473635384.​

 • 17-12-2019: Zijn er collega-huisartsen die graag dagwachten op de wachtpost opsplitsen in halve shiften? Stuur gerust een mailtje. De HVG zou deze artsen dan met elkaar in contact kunnen brengen. 

 • 18-11-2019: Vervanger (m/v) gezocht voor collega in zwangerschapsrust van juni-augustus 2020:

  • Groepspraktijk met 4 vaste artsen in Gent

  • Voltijds secretaresse

  • Elektronische agenda met site en online afsprakensysteem

  • Careconnect als EMD

  • Aandacht voor evenwicht werk-privé (beurtrol avondraadpleging en vrije dag)

  • Evenwichtig patiëntenbestand op vlak van leeftijd en cultuur

  • Enkel raadpleging op afspraak

  • ...

Werkschema is bespreekbaar.

Indien u meer info wenst: graag cv doormailen naar chantaldepaepe@hotmail.com