Vraag en aanbod

Hier kan u terecht als u een collega, medewerker of praktijk zoekt!

 • 21-09-2021: Vervanging gezocht van januari t.e.m. juni 2022 of langer in huisartsenpraktijk Varendries te Drongen met mogelijkheid tot associatie

  Wij zijn een jonge, dynamische groepspraktijk met een voltijds secretariaat, gesitueerd in een modern praktijkgebouw met goede ligging. We streven naar een goede kwaliteit van zorg voor onze patiënten met oog voor de work-life-balans en een aangename werksfeer. Onze patiëntenpopulatie is gevarieerd. We werken enkel op afspraak en onze huisbezoeken zijn beperkt. We gebruiken het medisch programma Daktari.

  Interesse in sportgeneeskunde is een plus maar geen must. Neem gerust een kijkje op onze website varendries.com. Bij vragen of interesse kunt u mailen naar varendries@telenet.be of bellen naar 09 227 64 84.

 • 16-09-2021: Medisch Huis Baarle (Drongen/Gent) zoekt nieuwe collega-huisarts!

  Ben je een enthousiast, leergierig en verbindend teamlid? Zoek je een werkplekje in een multidisciplinair eerstelijnshuis met een gedragen visie en missie in de Gentse rand? Medisch Huis Baarle zoekt haar artsenteam verder uit te bouwen om haar holistische zorg met flexibiliteit en solidariteit in een evenwichtige work-life balance te helpen dragen. Onze kernwoorden zijn: wetenschappelijk - open aandacht en luisterbereidheid - nabije zorg -  opleiden met delen en doorgeven van kennis en ervaring.
                
  Nieuwsgierig naar meer? Mail of bel naar Medisch Huis Baarle op info@medischhuisbaarle.be of 09/282 27 27.

 • 26-08-2021: Vervanging gezocht vanaf januari 2022 tot juli 2022 in Huisartsenpraktijk Ledebergplein (Regio Gent)

  Wij zijn op zoek naar een vervangende huisarts voor zwangerschapsverlof voor de periode van 3 januari 2022 t.e.m. 31 juli 2022. De periode en de uren kunnen in overleg besproken worden. Groepspraktijk met 9 artsen, 2 haio’s en een voltijds secretariaat. Gevarieerde patiëntenpopulatie. Consultaties op afspraak. Wij gebruiken Careconnect als computerprogramma.

  Bij interesse of vragen kunt u contact opnemen met dr. Vande Walle Sofie via vdwalle.sofie@gmail.com.

 • 26-08-2021: Huisartsenpraktijk De Linde zoekt een medische secretaresse voor een deeltijdse betrekking (13-16 uren/week, te presteren in 3 tot 5 dagen per week).

  Huisartsenpraktijk De linde is een groepspraktijk met 4 huisartsen en 1 medische secretaresse. Als medische secretaresse ben je het eerste aanspreekpunt voor de patiënten in de groepspraktijk. Jouw taak bestaat er in om alles in de praktijk goed te laten verlopen. Klik hier voor de volledige vacature. Bij vragen of interesse kan je contact opnemen met alecduinslaeger@hotmail.com.

 • 23-08-2021: Wijkgezondheidscentrum de Sleep vzw is op zoek naar een huisarts voor een voltijdse (of 75-80%) betrekking met een contract van onbepaalde duur. 

  Naast ondersteuning door een multidisciplinair team, heeft deze functie nog heel wat te bieden. Bekijk de volledige vacature hier! Bij interesse of vragen kan u terecht bij Betty Johnson. Dit kan via e-mail op betty.johnson@wgcdesleep.be of telefonisch op 09/ 223 77 96. 

 • 16-08-2021: Huisartsenpraktijk Ekkergem, een duopraktijk in centrum Gent, zoekt een enthousiaste collega om de praktijk verder uit te bouwen. We zijn op zoek naar een collega die deel/voltijds (uren zijn bespreekbaar) zou kunnen starten vanaf het najaar 2021. Bij interesse graag mailen naar huisartsenekkergem@gmail.com.

  We hechten veel belang aan een goed evenwicht tussen werk en privé. Er wordt alleen op afspraak gewerkt. Huisbezoeken worden voorbehouden voor patiënten die het echt nodig hebben. Deze bevinden zich allemaal op fietsafstand van de praktijk. Er is een goed georganiseerde wachtdienst via de HVG zowel in de week als tijdens het weekend. 

  We werken met het softwarepakket CareConnect en hebben een online afsprakensysteem via Medici. Meer info kun je hier lezen.

 • 05-07-2021: Het nieuw opgericht Wijkgezondheidscentrum De Link vzw, actief in de gemeenten Beveren en Zwijndrecht, zoekt 2 sociaal geëngageerde huisartsen. 

  Klik hier voor de volledige vacature. Heb je interesse en wil je meebouwen aan het wijkgezondheidscentrum De Link, aarzel dan niet maar stuur jouw CV en motivatiebrief naar an.jacquemijn@wgcdelink.be. Voor meer informatie kan je steeds contact opnemen met algemeen coördinator An Jacquemijn op 0475/32.38.68.

 • 01-07-2021: Vervanging gezocht t.e.m. december 2021 te Sint-Amandsberg. Mogelijkheid tot associatie nadien.

  Duopraktijk in Sint-Amandsberg zoekt vervanging t.e.m. december 2021. Periode en aantal werkuren zijn bespreekbaar. Er bestaat een mogelijkheid om nadien te associëren (vanaf januari start er reeds een nieuwe collega maar er nadert ook een pensioen van 1 van de collega's) 
            - Gevarieerde patiëntenpopulatie
            - Consultaties en huisbezoeken enkel op afspraak
            - EMD CareConnect
            - online-agendasysteem en er is een medewerkster voor de telefonie
            - Geen overname van wachtdiensten noodzakelijk

  Voor verder info: mariliendevydt@hotmail.com

 • 17-06-2021: Dringend arts gezocht voor consultaties (2 halve dagen/week) in lokaal dat hiervoor ter beschikking gesteld wordt. De vacature vindt u hier.

 • 31-05-2021: Huisartsenpraktijk Dokters "Van Houtteplein" te Gentbrugge zoekt vervangende huisarts voor zwangerschapsverlof.

  Periode van 1 november 2021 t.e.m. 31 januari 2022. Uren kunnen in overleg gekozen worden. Secretariaat en één collega huisarts en één HAIO aanwezig. Consultaties op afspraak en zo weinig mogelijk huisbezoeken.

  Bij interesse of vragen kunt u contact opnemen met dr. Julie De Vos via julie@doktersvanhoutteplein.be.

 • 31-05-2021: Huisartsenpraktijk Laarne zoekt vervangarts omwille van zwangerschap collega. Periode september-december 2021. Uurrooster volledig bespreekbaar.

  Jonge groepspraktijk met goede collegiale sfeer. Geen weekendwachten. Weekwachten mogelijk, maar geen verplichting. Er is een secretariaat, online agendasysteem met introlution en EMD pakket is careconect.

  Bij interesse: geef gerust een seintje op 0478 28 94 05 of via e-mail naar huisartsenpraktijklaarne@telenet.be.

 • 27-05-2021: Vervanging gezocht van januari tot april 2022 Huisartsengroepspraktijk Mosko te Gentbrugge.

  Twee vaste artsen en 1 HAIO. Alles op afspraak. Online agenda. Medisch secretaresse. EMD Health one. Geen wachten. Modern praktijkgebouw. Werkschema overeen te komen.

  Bij interesse graag mailen naar sarahdelanghe@hotmail.com.

 • 18-05-2021: Vervanger gezocht periode midden december 2021 - eind februari 2022 in Huisartsenpraktijk Elyzeese Velden.

  Groepspraktijk met 3 collega’s en 1 haio. Graag een mailtje naar debruynece@gmail.com.

 • 11-05-2021: Nieuwe voltijdse collega gezocht voor associatie in huisartsenpraktijk Varendries te Drongen.

  Wegens het pensioen van een collega zijn wij op zoek naar blijvende versterking vanaf januari 2022 om onze bezetting van 4 voltijdse huisartsen te behouden. Wij zijn een jonge, dynamische groepspraktijk met een voltijds secretariaat, gesitueerd in een modern praktijkgebouw met goede ligging. We streven naar een goede kwaliteit van zorg voor onze patiënten met oog voor de work-life-balans en een aangename werksfeer. Onze patiëntenpopulatie is divers en gevarieerd. We werken enkel op afspraak en onze huisbezoeken zijn beperkt. We gebruiken het medisch programma Daktari. Wij nemen in het weekend deel aan de georganiseerde wachtdienst vanuit Gent. In de week zijn de wachten voor grondgebied Drongen rustig. Interesse in sportgeneeskunde is een plus maar geen must. Neem gerust een kijkje op onze website varendries.com. Bij vragen of interesse: varendries@telenet.be

 • 03-05-2021: Huisarts werkzaam te Gent, in de bruisende wijk De Muide, zoekt geaccrediteerde collega voor associatie en verder uitbouw van praktijk.

  De patiëntenpopulatie is jong en multicultureel, er worden geen huisbezoeken gedaan, consultaties zijn enkel op afspraak, er is een zeer goede administratieve kracht werkzaam in de praktijk die ook het overgrote deel van de telefoons afhandelt. Indien interesse, neem dan contact op met dr. Antoon Vincent op 0474960054 of antoon.vincent@outlook.com.

 • 03-05-2021: Wijkgezondheidscentrum De Kaai zoekt één voltijdse of twee halftijdse huisarts(en) (m/v/x) voor een vaste betrekking vanaf het najaar 2021 (bij voorkeur september-oktober). De volledige vacature vindt u hier. Voor meer info over de vacature kunt u terecht bij de coördinator, Lut Joris - 09/216.86.51 of bij disciplinecoördinator Dr. Isabel De Brabandere.

 • 15-04-2021: Aangename, groeiende en vlot draaiende duopraktijk te Sint-Amandsberg-Gent zoekt nieuwe collega's wegens naderende pensionering van 1 van de 2 artsen. 

  Groeiende en vlot draaiende duopraktijk zoekt 2 nieuwe collega's wegens naderende pensionering van 1 van de 2 artsen. We willen graag uitbreiden naar 3 artsen om kwaliteitsvolle zorg te blijven aanbieden en een goede work-life balance te behouden. Onze praktijk is gelegen in een randgemeente van Gent en we hebben een zeer gevarieerde patiëntenpopulatie zowel qua cultuur als leeftijd. De praktijk is vernieuwd eind 2017 en beschikt over ruime lichtrijke kabinetten. Er wordt enkel op afspraak gewerkt en patiënten kunnen boeken via een online agenda.  Er is aandacht voor een evenwicht werk-privé en het werkschema is bespreekbaar.

  Heb je zin om een vlot draaiende praktijk mee verder uit te bouwen in een jong team of heb je verdere vragen? Neem gerust contact op via mariliendevydt@hotmail.com

 • 25-01-2021: Huisartsenpraktijk Oude Bareel te Oostakker zoekt enthousiaste collega huisarts

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega huisarts om ons team te versterken wegens heroriëntatie van één van de artsen. De praktijk is gelegen in Oostakker, deelgemeente van Gent, en heeft een gevarieerde patiëntenpopulatie. De praktijk werd in 2019 gerenoveerd. Huidig werken we met 5 artsen, een secretaresse en diëtiste. Er is ook een online agenda.

  Voor bijkomende informatie, of kom je graag eens langs? Neem gerust contact op met ons via het mailadres info@ha-oudebareel.be

 • 14-01-2021: Huisartsenpraktijk De Hoeksteen te Nieuw Gent zoekt collega voor vervanging met mogelijkheid tot associatie.

  Wij zoeken een enthousiaste huisarts om samen te werken in een warme en moderne praktijk met 3 collega’s en een HAIO. Praktijk gesitueerd in sociale woonwijk, zeer diverse patiëntenpopulatie uit zowel de wijk als omliggende gebieden. We hechten veel belang aan samenwerking, patiënten-overleg en evidence-based werken. Aandacht voor work-life balance. Aanwezigheid van secretariaat tijdens ochtend- en avond-consultatie. Moderne praktijk met 2 wachtzalen, ruime vergaderzaal. EMD met Careconnect. Weinig huisbezoeken, consultatie op afspraak (online via medici.be). Wachtdienst via Huisartsenvereniging Gent.

  50% tem 100%, uurrooster te bespreken. Instap kan vanaf 1/7/2021. Zeker tot einde 2021, kans op verlenging tot medio 2022. Associatie nadien bespreekbaar bij klik. 

  Neem contact op via mail Nathalie_DePauw@yahoo.com of GSM 0486/10.33.18.​​​