Vraag en aanbod

Hier kan u terecht als u een collega, medewerker of praktijk zoekt!

 • 31-05-2021: Huisartsenpraktijk Dokters "Van Houtteplein" te Gentbrugge zoekt vervangende huisarts voor zwangerschapsverlof.

  Periode van 1 november 2021 t.e.m. 31 januari 2022. Uren kunnen in overleg gekozen worden. Secretariaat en één collega huisarts en één HAIO aanwezig. Consultaties op afspraak en zo weinig mogelijk huisbezoeken.

  Bij interesse of vragen kunt u contact opnemen met dr. Julie De Vos via julie@doktersvanhoutteplein.be.

 • 31-05-2021: Vakgroep Volksgezondheid en Eerstelijnszorg (UGent) zoekt huisarts voor 50% AAP (tijdelijke aanstelling).

  Taken zijn het uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek, bijstand bij het onderwijs van de vakgroep en medewerking aan interne en externe dienstverlening van de vakgroep. De volledige vacature met meer informatie vindt u hier.  

 • 31-05-2021: Huisartsenpraktijk Laarne zoekt vervangarts omwille van zwangerschap collega. Periode september-december 2021. Uurrooster volledig bespreekbaar.

 • Jonge groepspraktijk met goede collegiale sfeer. Geen weekendwachten. Weekwachten mogelijk, maar geen verplichting. Er is een secretariaat, online agendasysteem met introlution en EMD pakket is careconect.

  Bij interesse: geef gerust een seintje op 0478 28 94 05 of via e-mail naar huisartsenpraktijklaarne@telenet.be.

 • 31-05-2021: Huisartsenpraktijk LESKOO zoekt een vervangarts voor de maanden juli/augustus tot en met oktober 2021 die kan inspringen wegens zwangerschapsverlof.

  We zijn een groepspraktijk met 2 vaste huisartsen. We zoeken iemand die fulltime wil starten met het oog om nadien eventueel aansluitend als derde huisarts de associatie te vervoegen. Onze praktijk is gevestigd in het gloednieuwe appartementencomplex Leskoo II in de Adriaan Brouwerstraat 22 te Oudenaarde. Wachtdiensten gebeuren tijdens de week van thuis uit, in het weekend in de wachtpost in AZ Oudenaarde.

  U kan al eens een kijkje nemen op onze website. Interesse? Gelieve een mailtje te sturen naar: charlotteafcapiau@gmail.com.

 • 27-05-2021: Vervanging gezocht van januari tot april 2022 Huisartsengroepspraktijk Mosko te Gentbrugge.

  Twee vaste artsen en 1 HAIO. Alles op afspraak. Online agenda. Medisch secretaresse. EMD Health one. Geen wachten. Modern praktijkgebouw. Werkschema overeen te komen.

  Bij interesse graag mailen naar sarahdelanghe@hotmail.com.

 • 18-05-2021: Vervanger gezocht periode midden december - eind februari in Huisartsenpraktijk Elyzeese Velden.

  Groepspraktijk met 3 collega’s en 1 haio. Graag een mailtje naar debruynece@gmail.com.

 • 11-05-2021: Nieuwe voltijdse collega gezocht voor associatie in huisartsenpraktijk Varendries te Drongen.

  Wegens het pensioen van een collega zijn wij op zoek naar blijvende versterking vanaf januari 2022 om onze bezetting van 4 voltijdse huisartsen te behouden. Wij zijn een jonge, dynamische groepspraktijk met een voltijds secretariaat, gesitueerd in een modern praktijkgebouw met goede ligging. We streven naar een goede kwaliteit van zorg voor onze patiënten met oog voor de work-life-balans en een aangename werksfeer. Onze patiëntenpopulatie is divers en gevarieerd. We werken enkel op afspraak en onze huisbezoeken zijn beperkt. We gebruiken het medisch programma Daktari. Wij nemen in het weekend deel aan de georganiseerde wachtdienst vanuit Gent. In de week zijn de wachten voor grondgebied Drongen rustig. Interesse in sportgeneeskunde is een plus maar geen must. Neem gerust een kijkje op onze website varendries.com. Bij vragen of interesse: varendries@telenet.be

 • 06-05-2021: Wijkgezondheidscentrum Watersportbaan zoekt voltijdse huisarts voor een vaste betrekking vanaf oktober 2021. De volledige vacature vindt u hier. Voor vragen of bijkomende informatie over de vacature kunt u terecht bij de coördinator, Jennifer Verbeken - 09/222.26.46 of bij huisarts Dr. Julie Lafontaine.

 • 03-05-2021: Huisarts werkzaam te Gent, in de bruisende wijk De Muide, zoekt geaccrediteerde collega voor associatie en verder uitbouw van praktijk.

  De patiëntenpopulatie is jong en multicultureel, er worden geen huisbezoeken gedaan, consultaties zijn enkel op afspraak, er is een zeer goede administratieve kracht werkzaam in de praktijk die ook het overgrote deel van de telefoons afhandelt. Indien interesse, neem dan contact op met dr. Antoon Vincent op 0474960054 of antoon.vincent@outlook.com.

 • 03-05-2021: Wijkgezondheidscentrum De Kaai zoekt één voltijdse of twee halftijdse huisarts(en) (m/v/x) voor een vaste betrekking vanaf het najaar 2021 (bij voorkeur september-oktober). De volledige vacature vindt u hier. Voor meer info over de vacature kunt u terecht bij de coördinator, Lut Joris - 09/216.86.51 of bij disciplinecoördinator Dr. Isabel De Brabandere.

 • 29-04-2021: Solopraktijk te Vlierzele zoekt enthousiaste huisarts om de praktijk over te nemen. Geen overnamekosten!

  Dokter Yvan Bauters stopt op 01/07/2021 met zijn praktijk. Hij wil zijn drukke, goed functionerende solopraktijk, opgebouwd sinds 1982, niet zomaar verloren laten gaan gaan. Is er een jonge collega geïnteresseerd om nog wat samen te werken en eventueel de praktijk dan verder te zetten (geen overnameprijs)? U kan telefonisch contact opnemen op 0495 51 23 48 of via e-mail aan yvan.bauters@gmail.com

 • 26-04-2021: Z.org KU Leuven zoekt voor zijn Universitair Psychiatrisch Centrum KU Leuven een huisarts-coördinator medisch-somatisch centrum (0.5 - 0.7 VTE)

  Als huisarts-coördinator ben je, samen met collega-huisartsen en een arts-specialist inwendige geneeskunde, verantwoordelijk voor de medisch-somatische zorg van de patiënten in het UPC KU Leuven. Wat je er nog meer doet, welk profiel er gezocht wordt, wat men te bieden heeft en hoe je kan solliciteren, vind je in deze vacature. Let op: solliciteren voor eind april!

 • 20-04-2021: Huisartsenvereniging Gent zoekt onthaalmedewerkers wachtposten (m/v/x) tijdens weekend- en feestdagen. 

  In deze flexibele en boeiende weekendjob met veel sociale contacten sta je o.a. in voor een patiëntvriendelijk onthaal in de wachtposten (telefoon en balie), de orde en netheid van de hele wachtpost, het beheer van patiëntengegevens en van de agenda en planning. Je krijgt een vast contract van onbepaalde duur met flexibel uurrooster (52u/maand) of een vast contract van 1 shift per weekend. Er is eveneens de mogelijkheid om op regelmatige basis bij te werken via interimcontracten. De volledige vacature vind je hier

  Bij interesse:stuur uw motivatiebrief en CV zo snel mogelijk door naar Katrien Vervaet. Jouw deadline? Je kan solliciteren tot 2/05/2021 Vragen? Bel op 0472/56.33.82

 • 15-04-2021: Aangename, groeiende en vlot draaiende duopraktijk te Sint-Amandsberg-Gent zoekt nieuwe collega's wegens naderende pensionering van 1 van de 2 artsen. 

  Groeiende en vlot draaiende duopraktijk zoekt 2 nieuwe collega's wegens naderende pensionering van 1 van de 2 artsen. We willen graag uitbreiden naar 3 artsen om kwaliteitsvolle zorg te blijven aanbieden en een goede work-life balance te behouden. Onze praktijk is gelegen in een randgemeente van Gent en we hebben een zeer gevarieerde patiëntenpopulatie zowel qua cultuur als leeftijd. De praktijk is vernieuwd eind 2017 en beschikt over ruime lichtrijke kabinetten. Er wordt enkel op afspraak gewerkt en patiënten kunnen boeken via een online agenda.  Er is aandacht voor een evenwicht werk-privé en het werkschema is bespreekbaar.

  Heb je zin om een vlot draaiende praktijk mee verder uit te bouwen in een jong team of heb je verdere vragen? Neem gerust contact op via mariliendevydt@hotmail.com

 • 01-04-2021: Dringend vervanging gezocht voor huisartsengroepspraktijk De Stroom te Merelbeke vanaf 19 april

  Wegens het acuut uitvallen van een collega in onze huisartsengroepspraktijk zoeken we dringend een halftime vervanging vanaf 19 april tot eind augustus. Wij zijn een groepspraktijk met 4 huisartsen en een HAIO. Er is een voltijds secretariaat, met intensief gebruik van de elektronische agenda (sanmax), HealthOne is het medisch pakket. Gemiddeld 15 patiëntencontacten per dag, een gevarieerd patiëntenbestand, ongeveer 1/5 huisbezoeken. Onkostenbijdrage en uurrooster zijn overeen te komen. Indien u ons (ook maar gedeeltelijk) uit de nood kunt helpen, of indien u meer vragen hebt, gelieve contact op te nemen per mail met camerlynckedward@gmail.com of telefonisch op 0478 57 54 07. Alvast bedankt! 

 • 25-03-2021: Huisartsenpraktijk Vive te Wetteren is op zoek naar vervanging voor een zwangerschapsverlof tussen half mei en eind augustus 2021. Voor onze jonge bloeiende groepspraktijk met drie vaste artsen en twee HAIO’s zijn we op zoek naar een geaccrediteerde arts.

  Onze troeven:

  • U krijgt een eigen kabinet ter beschikking

  • Onze praktijk beschikt over een voltijds secretariaat

  • Aantal werkuren zijn bespreekbaar

  • Alle consultaties zijn op afspraak

  • We werken met CareConnect en Introlution

​Interesse om ons team te komen versterken? Gelieve contact op te nemen via secretariaat@vive.be of 09 277 26 00.

 • 02-03-2021: UGent zoekt geaccrediteerde huisarts voor organisatie van de medische dienstverlening voor studenten (= studentenartsenpraktijk)

  De directie Studentenvoorzieningen van Universiteit Gent zoekt tegen 01/09/21 een geaccrediteerde huisarts voor de organisatie van de Studentenarstenpraktijk (kandidaturen uiterlijk tegen 26/03/21). Er wordt een samenwerkingsovereenkomst voor onbepaalde tijd afgesloten met de UGent, waarbij de huisarts als zelfstandige zal werken. Alle informatie vindt u hier terug

 • 25-02-2021: Leegstaande huisartsenpraktijk op gelijkvloers van woontoren aan het Gentse Groene Valleipark zoekt huisarts    

  Wegens overlijden is deze huisartsenpraktijk te huur. De praktijk is zeer gunstig gelegen aan de Groene Vallei, op het gelijkvloers van Residentie “LYS“  (+/- 300 appartementen), Spinmolenplein 2 te 9000 Gent.

  De praktijk bestaat uit een behandelruimte, wachtzaal, therapieruimte, archiefruimte, keuken, toilet en badkamer. Foto's van de verschillende ruimtes vindt u hier. Overname meubilair is bespreekbaar.

  Voor meer info kan u contact opnemen met Jean Van den Hende via yak@telenet.be.

 • 18-02-2021: Dringend vervanging gezocht in toffe Gentse duopraktijk vanaf maart 2021

 • HUISARTS GEZOCHT VOOR DEELTIJDSE VERVANGING VANAF MAART 2021 in gunstig gelegen toffe Gentse duopraktijk met gevarieerd patiëntenbestand. Aangename consultatieruimtes, ruime wachtzaal en full time tele-secretariaat. Weinig huisbezoeken (op fietsafstand). Elektronisch medisch dossier via intuïtief programma Daktari. Consultaties zijn steeds op afspraak. Veel autonomie in het organiseren van eigen agenda.

  Duur en uren in onderling overleg. Ideaal als je nog iets zoekt om te combineren met andere activiteiten.

  Interesse? Stuur snel een mail naar kaat.dirckx@telenet.be of bel 0494242343. Huisartsenpraktijk Sterre, Kortrijksesteenweg 861, 9000 Gent 

 • 18-02-2021: Rooigem huisartsenpraktijk in Gent zoekt vervangarts voor zwangerschapsvervanging van 12/7/2021 tem 30/9/21. 

  Rooigem huisartsenpraktijk is een aangename groepspraktijk met 5 artsen, een HAIO, fulltime secretariaat en een gevarieerde patiëntenpopulatie. De praktijk maakt gebruik van het medisch programma Daktari en de raadpleging gebeurt op afspraak via een online afsprakenagenda op de website. Het werkschema is samen af te spreken en daarbij wordt rekening gehouden met een goede verhouding werk-privé. Voorkeur voor fulltime vervanging (met vrije middag) maar alle hulp is welkom dus minder is ook bespreekbaar.
  Interesse? Stuur dan gerust een mailtje naar lorijn.vanpuymbroeck@gmail.com.

 • 15-02-2021: Vervangarts voor huisartsenpraktijk Gavrimed te Gavere gezocht augustus-november 2021

  Wegens zwangerschapsverlof van één van onze collega’s zoeken wij een enthousiaste vervangarts vanaf 02/08/2021 tem 07/11/2021. Wij zijn een huisartsenpraktijk met 3 jonge artsen. Wij werken volledig volgens afspraak. We hebben een toffe, gevarieerde patiëntenpopulatie. Daarnaast zijn wij vaste arts te Zonnehoeve (instelling voor mensen met een beperking) waar wij samen 3x per week een 3 tal uur langsgaan. 

  De praktijk is gelegen te Gavere, op 15 minuten van Gent en 15 minuten van Oudenaarde. We werken met CareConnect, hebben een online agenda (introlution) en secretariaat in de voormiddag. Uurrooster is uiteraard bespreekbaar. Wachten overnemen is optioneel (tijdens de werkweek in Gavere, in het weekend in de wachtpost in Oudenaarde).

  Interesse of meer info? Mail naar contact@huisartsengavrimed.be of bel 09/312.33.44.

 • 28-01-2021: Het Academisch Centrum voor Huisartsgeneeskunde (ACHG) KU Leuven zoekt een enthousiaste onderzoeker (m/v/x) voor een doctoraatstraject binnen de geestelijke gezondheids-zorg. Thema: collaboratieve zorg voor ouderen met psychische en somatische kwetsbaarheid. De volledige vacature vindt u hier

 • 25-01-2021: Huisartsenpraktijk Oude Bareel te Oostakker zoekt enthousiaste collega huisarts

 • Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega huisarts om ons team te versterken wegens heroriëntatie van één van de artsen. De praktijk is gelegen in Oostakker, deelgemeente van Gent, en heeft een gevarieerde patiëntenpopulatie. De praktijk werd in 2019 gerenoveerd. Huidig werken we met 5 artsen, een secretaresse en diëtiste. Er is ook een online agenda. 

  Voor bijkomende informatie, of kom je graag eens langs? Neem gerust contact op met ons via het mailadres info@ha-oudebareel.be

 • 14-01-2021: Huisartsenpraktijk De Hoeksteen te Nieuw Gent zoekt collega voor vervanging met mogelijkheid tot associatie.

  Wij zoeken een enthousiaste huisarts om samen te werken in een warme en moderne praktijk met 3 collega’s en een HAIO. Praktijk gesitueerd in sociale woonwijk, zeer diverse patiëntenpopulatie uit zowel de wijk als omliggende gebieden. We hechten veel belang aan samenwerking, patiënten-overleg en evidence-based werken. Aandacht voor work-life balance. Aanwezigheid van secretariaat tijdens ochtend- en avond-consultatie. Moderne praktijk met 2 wachtzalen, ruime vergaderzaal. EMD met Careconnect. Weinig huisbezoeken, consultatie op afspraak (online via medici.be). Wachtdienst via Huisartsenvereniging Gent.

  50% tem 100%, uurrooster te bespreken. Instap kan vanaf 1/7/2021. Zeker tot einde 2021, kans op verlenging tot medio 2022. Associatie nadien bespreekbaar bij klik. 

  Neem contact op via mail Nathalie_DePauw@yahoo.com of GSM 0486/10.33.18.

 • 11-01-2021: Huisartspraktijk De Linde, 4 huisartsen in de Dikkelindestraat, aan de grens Gent-Wondelgem-Mariakerke, zoekt een collega ter opvolging van één van de artsen voor associatie voltijds of deeltijds, en dit vanaf april-mei-juni. Met secretariaat en online afspraaksysteem Medici; gebruikers van EMD CareConnect. Gevarieerde patiëntenpopulatie. Tel: 0473/94 84 54. Contactpersoon: Dr Lieve Van der Meeren.

 • 07-01-2021: Gezocht: huisarts voor deelname aan ethisch comité  AZ Jan Palfijn Gent. Meer informatie omtrent deze opdracht vindt u hier. Geïnteresseerde huisartsen kunnen contact opnemen met Wim Decleer en Fleur Bartsoen

 • 14-12-2020: Wijkgezondheidscentrum Rabot vzw zoekt een huisarts voor versterking

 • WGC Rabot vzw is op zoek naar een huisarts met veel goesting om samen hun 2400 patiënten te verzorgen. Arbeidsregime is bespreekbaar, 4/5 of voltijds. Start ten laatste 1/06/2021 ter vervanging van een collega die dan in zwangerschapsverlof gaat. Gezien het WGC midden 2021 verhuist naar een nieuwbouw, zal de werking groeien en kunnen ze, indien gewenst, een contract onbepaalde duur aanbieden. 
  Meer info vindt u in de uitgebreide vacture hier
  Interesse en/of nog vragen? Mail of bel Leen Gyssels, coördinator: leen.gyssels@wgcrabot.be - Tel 09/2771077
  Graag reageren voor 20/01/2021

 • 10-12-2020: Arts gezocht voor ondersteuning vzw rond menstruatie-armoede
  12% van de Vlaamse meisjes en vrouwen heeft te kampen heeft met menstruatie-armoede. Daar wil Valérie Collumbien graag wat aan doen. Ze wil een vzw oprichten die menstruatieproducten toegankelijker maakt voor jonge meisjes en bij uitbreding iedere persoon die menstrueert. 
  Haar idee wordt zeer positief onthaald, maar ze kan dit natuurlijk niet alleen. Daarom zoekt Valérie mensen met hetzelfde engagement en dezelfde gedrevenheid om mee hun schouders onder dit project te zetten. Een arts binnen de werking van de vzw zou zeker een meerwaarde betekenen, niet alleen omwille van de mogelijke ervaring maar ook omwille van de kennis van de Sociale Kaart in en rond Gent. Het idee zit voorlopig nog in een embryonale fase maar Valérie gelooft er echt in..
  Heeft u tijd en zin om (al is het maar één keer) hierover van gedachten te wisselen of kent u iemand die Valérie kan verderhelpen, dan mag u haar altijd contacteren: Valérie Collumbien, 0474/57.31.61 of per mail: valeriecollumbien@hotmail.com

 • 30-11-2020: Liantis zoekt artsen voor afwezigheidscontroles
  Liantis Afwezigheidscontrole organiseert medische controles op ziekteverzuim in opdracht van werkgevers. Dit maakt deel uit van Liantis, een organisatie met complete dienstverlening op vlak van sociale wetgeving. Centraal daarbij staat de persoonlijke en efficiënte aanpak. Om het team verder uit te breiden, zijn ze dringend op zoek naar extra artsen om medische controles voor ons uit te voeren, uiteraard tegen vergoeding. 
  Het gaat om een beperkt aantal controles per week. U bepaalt zelf de regio waar u wel of niet medische controles kunt uitvoeren en de dagen of tijdstippen waarop dat kan.
  Bij interesse of indien u nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met Tine Van Reybrouck, kantoormanager Afwezigheidscontroles (via mail: controle@liantis.be of telefonisch: 050 /47 47 24). 

 • 30-11-2020: Duopraktijk in Gent centrum zoekt zwangerschapsvervanging van mei 2021 tem. september 2021 met mogelijkheid tot vaste samenwerking.
  Huisartsenpraktijk Ekkergem is een recente duopraktijk in centrum Gent. Ze zijn op zoek naar een zwangerschapsvervanging vanaf mei 2021 tem september 2021. Nadien is er mogelijkheid tot vaste samenwerking indien gewenst.
  De praktijk beschikt over 3 uitgeruste dokterskabinetten. Verder zijn er nog meerdere kabinetten beschikbaar in het gebouw om in de toekomst uit te breiden naar een multidisciplinaire groepspraktijk. Op termijn wensen ze ook een secretariaat in te schakelen. Er is een goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer. Ze hanteren evidence-based geneeskunde op maat van de patiënt en werken alleen op afspraak. Huisbezoeken worden voorbehouden voor patiënten die het echt nodig hebben en bevinden zich allemaal op fietsafstand van de praktijk. Binnen de praktijk is er een dagelijks overleg. Er is een georganiseerde wachtdienst via de HVG zowel in de week als tijdens het weekend met een beperkt aantal wachten. In het weekend wordt er gebruik gemaakt van een wachtpost en met chauffeur voor huisbezoeken. Tijdens de vervanging dienen geen wachten overgenomen te worden. Indien gewenst, kunnen er altijd wachten gedaan worden via de HVG. De praktijk werkt met het softwarepakket CareConnect en heeft een online afsprakensysteem via Medici. Bij interesse, graag mailen naar huisartsenekkergem@gmail.com.

 • 24/11/2020: Huisarts Luc Uyttendaele in Evergem zoekt 1 of 2 collega's om samen te werken en daarna de praktijk verder te zetten. 

  De praktijk heeft een gevarieerd patiëntenbestand: alle leeftijden zijn vertegenwoordigd van 6 maanden tot 100 jaar. De raadpleging gebeurt enkel op afspraak met maar een beperkt aantal huisbezoeken. 
  Het gaat om een moderne praktijk, nieuw sinds december 2008, met een secretariaat, 2 consultatieruimten, 1 wachtzaal en 2 bergingen. De praktijk maakt gebruik van het Medisch programma Daktari. 
  Er is een goed functionerende huisartsenwachtpost in AZ Alma te Eeklo met weekendwacht en weekwacht 's avonds. 
  Interesse? Neem dan contact op met Dr. Luc Uyttendaele op het nummer 0476369407 of via e-mail: medisch.kabinet.uyttendaele.bvba@telent.be

 • 10-11-2020: Huisarts(en) gezocht voor over te nemen praktijk in het centrum van Gent

  Dr. Sultigov Murad stopt binnen enkele maanden in Gent wegens een verhuis naar Brussel en is op zoek naar 1 tot 3 huisartsen om de praktijk over te nemen (huren of kopen alle opties zijn bespreekbaar). Er is ook nog extra plaats voor 3 à 4 kabinetten voor paramedici.

  De praktijk is gevestigd op Geldmunt 58, 100 m van het AZ Sint-Lukas en 40 m van het Gravensteen.    

  Bent u een erkend geaccrediteerd huisarts die deze praktijk in Gent (gratis) wilt overnemen? Neem dan contact op per mail (deny1999@msn.com) of per telefoon (09 223 03 23 of 0483 73 83 77)

 • 27-10-2020: Het sport- en paramedisch centrum Villa Vita in Lochristi is op zoek naar een (sport-)arts om een samenwerking aan te gaan.

  Het team beschikt al over vier sportkinesitherapeuten, twee manuele therapeuten, 2 pediatrische kinesitherapeuten en één osteopaat in opleiding. Er zitten verder ook een (sport-)podoloog, een orthomoleculair therapeut en meerdere personal trainers in het team.

  Een (sport-)arts zou in ons centrum een enorme meerwaarde zijn. Meer info vind je op de website van Villa Vita.

 • 13-10-2020: Jonge, dynamische groepspraktijk met 3 vaste artsen (Kwinten Van Renterghem, Nathalie Peleman en Hélène Vlerick) en een HAIO te Mariakerke (Gent) zoekt een nieuwe collega om het team te versterken.

  Concreet zoeken we een geëngageerde arts die geaccrediteerd en geconventioneerd is. Alle artsen in de praktijk werken voltijds met een vrije namiddag. Deeltijds werken kan echter ook besproken worden. Wij maken deel uit van de georganiseerde wachtdienst te Gent (HVG), waardoor er weinig week-en weekendwachten zijn. Er zijn geen consultaties op zaterdag in onze praktijk. We beschikken over een voltijds secretariaatsmedewerkster. Verder is er ook een elektronische agenda om afspraken te maken (medici). We werken met CareConnect. We hechten veel belang aan een goede sfeer. Er wordt ook op regelmatige basis overlegd met alle artsen (sowieso elke vrijdagnamiddag en frequenter indien nodig). Bij interesse, graag mailen naar peleman.nathalie@gmail.com of bellen naar 09/226.60.65. 

 • 12-10-2020: Enthousiaste huisarts gezocht voor over te nemen praktijk in Vlierzele (Sint-Lievens-Houtem). Geen overnameprijs!

  Dr. Yvan Bauters zoekt een jonge collega die geïnteresseerd is om nog even samen te werken en hierna zijn drukke, goed functionerende solopraktijk (opgebouwd sinds 1982!) verder te zetten. Je kan dr. Bauters contacteren via gsm (0495 51 23 48) of e-mail (yvan.bauters@gmail.com).

 • 02-10-2020: ICHOvzw  zoekt Stagecoördinatoren (STACO) voor de regio Oost- en West-Vlaanderen. Het betreft een 10 à 15 % mandaat (een halve dag per week). 

  Zin om huisartsen in opleiding te begeleiden en te inspireren? Ben je een huisarts met een hart voor opleiding en coaching? Meer informatie vind je in de uitgebreide vacature.

 • 17-09-2020: Huisarts gezocht voor samenwerking Gent Bloemekenswijk

  Dr. Gwendolyn Goubin zoekt een leuke collega om samen verder vorm te geven aan haar recent opgestarte huisartsenpraktijk (sinds 11/2019), met momenteel een stevige instroom van nieuwe patiënten door overname van het grootste deel van de patiënten van een pensionerende college-huisarts in dezelfde wijk (Bloemekenswijk).

  De praktijk is gevestigd in een voormalig bankgebouw met goede toegankelijkheid, ruime wachtzaal en 2 consultatieruimtes met mogelijkheid tot uitbreiding naar 3 of aantrekken paramedische specialisaties (bvb psycholoog, tabakoloog, dietist,...). Goed bereikbaar met fiets, openbaar vervoer (tram in de straat) of wagen. Gelegen in stedelijke omgeving dichtbij centrum Gent met groot aandeel bewoners met migratieachtergrond.

  In de patiëntenpopulatie zijn alle leeftijdsgroepen vertegenwoordigd, zowel Belgen als andere nationaliteiten, evenwel beheersen de meeste patiënten voldoende Nederlands voor normale consultvoering. Er zijn weinig huisbezoeken en zelf doe ik die meestal met de fiets. Dat wil ook zeggen dat de afstanden beperkt zijn tot de omliggende wijken en enkele rusthuizen een klein beetje verder. Recent ben ik opgestart met een telesecretariaat en er is ook een online agenda waar patiënten oa zelf een afspraak kunnen nemen. Ik werk met CareConnect als elektronische dossierprogramma.

  De weekendwachten zijn zeer goed georganiseerd in de wachtposten, de weekwachten gebeuren in deze zone van thuis uit maar overschrijden in hoeveelheid 1x per maand niet.

  Ik zou graag samenwerken met een huisarts die net als ik het belangrijk vindt om met een evidence-based basis toch zorg op maat te kunnen bieden voor elke individuele patiënt zonder daarbij de sociale dimensies uit het oog te verliezen.

  In mijn privéleven spendeer ik de meeste tijd met mijn partner en 2 kleine kinderen. Verder hou ik van natuur, lekker eten, films, lezen, dansen, muziek en reizen.

  Voor een vrijblijvende kennismaking kan u me bereiken op 09/273 60 63 of dr.gwendolyn.goubin@telenet.be.

 • 17-08-2020: Huisartspraktijk Gentbruggebrug zoekt huisarts om bloeiende en nog steeds snel groeiende huisartspraktijk grotendeels over te nemen wegens verminderen van mijn activiteit naar 12-16h per week. Er is een splinternieuwe praktijkruimte voorzien van kwalitatief materiaal en 3 parkeerplaatsen in hartje Gentbugge. Het EMD-pakket Care Connect maakt het makkelijk om de maximale praktijkpremie te bekomen. Er is uiteraard mogelijkheid voor telesecretariaat. De elektronische agenda Doctena wordt door het merendeel van de patiënten gebruikt om online een afspraak te boeken. Het patiëntenbestand bestaat voornamelijk uit jonge gezinnen met kinderen. Zeer weinig geriatrie, zo goed als geen huisbezoeken. Net als in andere delen van Gent wordt de wachtdienst georganiseerd door huisartsenwachtpost GENT, met tevens de mogelijkheid om meer of minder wachten te doen. Contact: Stefanie Huyge: huisartsgentbrugge@gmail.com of op het nummer 0486 29 64 54.  

 • 14-05-2020: Rouw- en verliescoach Angelique Breyne komt uw team graag versterken! Dit kan intern of intern op zelfstandige basis. Ze stelt zich even aan u voor. Bij interesse kunt u contact opnemen via e-mail of telefonisch op 0495 90 80 81.

 • 17-12-2019: Zijn er collega-huisartsen die graag dagwachten op de wachtpost opsplitsen in halve shiftenStuur gerust een mailtje. De HVG zou deze artsen dan met elkaar in contact kunnen brengen.