Vraag en aanbod

Hier kan u terecht als u een collega, medewerker of praktijk zoekt!

 • 17-02-2020: Secretariaatsmedewerker gezocht voor huisartsenpraktijk in Wondelgem

Praktijk De Linde, gelegen in de Dikkelindestraat 156 te Wondelgem, zoekt versterking voor het secretariaat (16-20 uur per week). De praktijk bestaat uit 3 huisartsen en 1 HAIO.

Bij interesse graag contact nemen via huisartsen.delinde@gmail.com of telefonisch op 09/258.14.14

 • 06-02-2020: Huisarts gezocht voor praktijk Artsen Helios

Wegens pensionering en groei van de praktijk zoeken Artsen Helios een derde huisarts of een HAIO. Je komt terecht in een recent vernieuwde prakijk, als collega van dr. Helena Maryns en dr. Lien Eeckhaut. De praktijk heeft momenteel een patiëntenstop, maar er komen weklijks telefoontjes binnen van nieuwe patiënten. Snelle groei gegarandeerd dus.

Meer info op de website van de praktijk: https://www.artsenhelios.be/nl/vacature/

 • 31-01-2020: Enthousiaste collega gezocht voor zwangerschapsvervanging in Zelzate

​Groepspraktijk Sassevaert in Zelzate zoekt een enthousiaste collega voor een zwangerschapsvervanging in de periode juni 2020 (of eventueel ook vroeger) tot en met september 2020, met vrijblijvende mogelijkheid om te associëren gezien groeiend patiëntenbestand.

Enkele troeven: uren zelf vrij te bepalen, voltijds secretariaat, Impulseo-gebied, beperkt aantal huisbezoeken.

Interesse of vragen? Neem dan contact op via sassevaert@gmail.com, 09/3459776 of 0477/530985.

 • 23-01-2020: CLB zoekt arts!

Het interstedelijk centrum voor leerlingenbegeleiding Stad Gent is op zoek naar een arts om haar teams te vervoegen. Op zeer korte termijn gaat dit over een tijdelijke opdracht van 18 uur vanaf heden t.e.m. 21/2/2020. Ook zoeken we artsen die in een pool zouden kunnen worden opgenomen. Bij interesse kan men contact opnemen met Dorine Neirynck (Interstedelijk Centrum voor leerlingenbegeleiding, Jubileumlaan 215, 9000 Gent - 09 323 53 89 - dorine.neirynck@stad.gent).

 • 20-01-2020: Nieuwe vaste collega gezocht voor bloeiende praktijk in Melle

"Momenteel werken we aangenaam samen met drie vaste artsen en twee haio’s. We wensen verder te werken met vier vaste artsen en één haio vanaf oktober 2020. We zijn een groeiende praktijk in een gemeente aan de rand van Gent, met een zeer diverse patiëntenpopulatie. We hechten veel belang aan een warme samenwerking met goede balans tussen werk en privé. Meer dan voltijds secretariaat door twee praktijkassistenten. Alle raadplegingen zijn op afspraak (met online agenda). Huisartsen-arme zone (dus recht op impulseo-premie). Wachtgebied Gent / Scheldekracht met wachtposten. EMD: Health One."

Meer informatie: dokter.deruytter@elsdries.be, www.elsdries.be 

 • 16-01-2020: Huisartsenpraktijk Lochristi/Beervelde zoekt enthousiaste, dynamische collega om het team te versterken.

Wegens de sterke instroom van nieuwe patiënten en het pensioen van enkele huisartsen in de regio willen we ons team uitbreiden. Ons aanbod houdt onder meer in: 2 modern ingerichte praktijken gelegen in centrum Lochristi en centrum Beervelde (prioritaire zone Impulseo I), erg gevarieerde patiëntenpopulatie en pathologie, EMD (Care Connect), elektronische agenda (Introlution) waar patiënten online afspraken kunnen maken. We beschikken over een ondersteunend secretariaat en er is wekelijks praktijkoverleg met het volledige team. Wachtpost Scheldekracht.

Voltijds of deeltijds werken is bespreekbaar en elke arts heeft recht op een vaste vrije namiddag en 35 dagen verlof.

Interesse? Mail naar info@hapkapelleken.be of bel naar de praktijk 09/355 77 61.

 • 16-01-2020: Een duopraktijk in Gentbrugge zoekt een enthousiaste huisarts voor samenwerking en associatie!

Je komt terecht in een gloednieuw, modern ingericht praktijkgebouw met 3 consultatieruimtes. Gevarieerde patiëntenpopulatie in stedelijk gebied. Werkschema overeen te komen met aandacht voor work-life balance. EMD met HealthOne, online afsprakensysteem. Goed georganiseerde wachtdienst via de wachtposten in Gent. Bij interesse contacteer sarahdelanghe@hotmail.com of 0473635384.​

 • 17-12-2019: Zijn er collega-huisartsen die graag dagwachten op de wachtpost opsplitsen in halve shiften? Stuur gerust een mailtje. De HVG zou deze artsen dan met elkaar in contact kunnen brengen. 

 • 6-12-2019: Over te nemen praktijk in Vlierzele. Yvan Bauters, huisarts in Vlierzele, heeft een solopraktijk sinds 1982. Volgend jaar werkt hij zijn laatste volledige jaar. Hij vindt het jammer om een drukke praktijk zomaar te laten verloren gaan (gem. 30-40 patiënten/dag). Is er een jonge collega geïnteresseerd om nog wat samen te werken en eventueel de praktijk dan over te nemen? Contacteer dan dr. Bauters Y., Strijmeers 59, 9520 Vlierzele. GSM: 0495512348.

 • 18-11-2019: Vervanger (m/v) gezocht voor collega in zwangerschapsrust van juni-augustus 2020:

  • Groepspraktijk met 4 vaste artsen in Gent

  • Voltijds secretaresse

  • Elektronische agenda met site en online afsprakensysteem

  • Careconnect als EMD

  • Aandacht voor evenwicht werk-privé (beurtrol avondraadpleging en vrije dag)

  • Evenwichtig patiëntenbestand op vlak van leeftijd en cultuur

  • Enkel raadpleging op afspraak

  • ...

Werkschema is bespreekbaar.

Indien u meer info wenst: graag cv doormailen naar chantaldepaepe@hotmail.com