Vraag en aanbod

Hier kan u terecht als u een collega, medewerker of praktijk zoekt!

 • 21-10-2019: Geachte collegae, ik ben dokter in pensioen na 40 jaar werk waaronder 12 jaar huisarts in Zelzate en 28 jaar fulltime medisch adviseur bij Liberale Mutualiteit Oost Vlaanderen (hoofdzakelijk Gent en omstreken). Graag wil ik nog wat deeltijds werken in een huisartspraktijk vooral met mensen met psychische problemen gezien de huisarts het zeer druk heeft en weinig tijd heeft om te babbelen met dergelijke patiënten! Kan u dergelijke ondersteuning gebruiken regio Gent, Sint-Amandsberg, Lochristi, Oostakker, ...? Neem dan zeker contact met mij op! Dr. Marijke Van Daele.

 • 17-09-2019: Wij, Huisartsenpraktijk Oude Bareel, zijn op zoek naar een enthousiaste collega om ons team te versterken wegens snelle groei van de praktijk. De praktijk is gelegen in Oostakker, rand van Gent, en heeft een gevarieerde patiëntenpopulatie. Momenteel werken we met 4 artsen, een secretaresse en diëtiste. 

  Profiel: 

  ·         Gemotiveerde en geëngageerde huisarts

  ·         Erkend geaccrediteerd

  ·         Deelname aan goed georganiseerde week- en weekendwacht (Wachtposten Gent)

  ·         Flexibel omspringen met werkplanning naargelang werkdruk

  Wij bieden

  ·         Uurrooster te bespreken. Goede balans tussen werk en privéleven

  ·         Een modern praktijkgebouw gerenoveerd in 2019

  ·         Georganiseerde wachtdienst

  ·         Samenwerking met een diëtiste in de praktijk

  Voor bijkomende informatie, of kom je graag eens langs? Neem gerust contact op met ons via e-mail!

 • 11-09-2019: Huisartsengroepspraktijk Cornelius uit Mariakerke met 5 artsen en 1 HAIO is op zoek naar een enthousiaste collega huisarts voor een termijn van maximum 1 jaar, liefst vanaf de start van de winterperiode. De exacte tijdsduur en de werklast zijn onderling bespreekbaar. We beschikken over 4 kabinetten, werken met Careconnect en hebben een fulltime secretariaat. Bij interesse neem je best contact met ons op via e-mail. Wij kijken er alvast naar uit!

 • 23-08-2019: Duopraktijk te 9050 Gentbrugge (Louis Van Houttestraat 29) zoekt vervanging voor drie weken van 6 september tot en met 27 september. Data en werkuren kunnen in overeenkomst beslist worden. We hebben een online agenda (MEMOWEB) waar de patiënten rechtstreeks afspraken kunnen maken. Tevens is secretariaat aanwezig. Huisbezoeken worden tot een minimum beperkt en zijn allemaal in de nabije omgeving. Wij hebben een gevarieerde patiëntenpopulatie, zowel qua leeftijd als pathologie. We werken met het medisch programma Health One. U heeft een eigen kabinet.
  Indien u meer informatie wenst, kunt u ons gerust contacteren!
  Dr. Julie De Vos (09/231 02 69)

 • 02-08-2019: Huisartsenpraktijk Huisartsen Centrum Gent is op zoek naar een collega huisarts of HAIO voor een vervanging van oktober 2019 t.e.m. maart 2021 (18 maanden of kortere perioden ook mogelijk) in onze duopraktijk. De vervanger heeft een eigen, volledig ingericht kabinet ter beschikking. Er is flexibiliteit omtrent uren en organisatie van de praktijk. Bij interesse graag contact op te nemen met dokterverheecke@gmail.com of telefonisch op 09/311 61 62.

 • 25-07-2019: Duopraktijk (huisartsen Mosko) te Gentbrugge zoekt enthousiaste huisarts voor verdere uitbouw van de praktijk. Gloednieuw, modern ingericht praktijkgebouw met 3 consultatieruimtes. Gevarieerde patiëntenpopulatie in stedelijk gebied. Werkschema bespreekbaar. EMD met HealthOne. Goed georganiseerde wachtdienst via de wachtposten in Gent. Bij interesse contacteer sarahdelanghe@hotmail.com of 0473 63 53 84.

 • 03-06-2019: Dringend huisartsen gezocht voor overname duopraktiik te Maldegem: vanaf 1/08/2019, 2 volledig ingerichte praktijkruimtes, gratis 6 maanden proefdraaien, praktijkpremie aanvragen mogelijk, weekendwacht vanuit wachtpost in Eelko. Interesse? Klik hier voor de vacature.

 • 11-03-2019: Huisartsenpraktijk Lochristi/Beervelde zoekt enthousiaste, dynamische collega om het team te versterken. 2 modern ingerichte praktijken gelegen in centrum Lochristi en centrum Beervelde (prioritaire zone Impulseo I). De patiëntenpopulatie en pathologie is sterk gevarieerd. Wij werken met een elektronisch medisch dossier (Care Connect), een elektronische agenda, een ondersteunend secretariaat en er is wekelijks praktijkoverleg met het volledige team. Deelname aan het wachtsysteem georganiseerd door HV Lochristi. Voltijds of deeltijds werken is bespreekbaar en elke arts heeft recht op een vaste vrije namiddag en 35 dagen verlof. Interesse: mail naar info@hapkapelleken.be of bel naar de praktijk 09/355 77 61.

 

 • 11-03-2019: Huisartspraktijk in de rand van Gent zoekt 1 of 2 collegae om samen te werken en de praktijk daarna verder te zetten. Zeer gevarieerde patiëntenpopulatie van jong tot oud. Recent praktijkgebouw (10 jaar) met 2 consultatieruimten en secretariaat. Contact: brendaraesadhotmail.be of 0476 36 94 07.
 • 28-02-2019: Duo huisartspraktijk Oostakker zoekt huisarts om vrijgekomen plaats opnieuw in te vullen. 2 gloednieuwe praktijkruimtes, EMD, telesecretariaat, elektronische agenda, wachtdienst Gent.
 • Contact: Peter.hornsby@skynet.be of 0495/53 98 88
   
 • 15-02-2019: Huisartsenpraktijk Haenhout te Destelbergen zoekt versterking vanaf september 2019.
  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega (m/v) om een vrijgekomen plaats opnieuw in te vullen. Groepspraktijk bestaat uit 3 huisartsen, 1 HAIO en 1 secretaresse. Gevarieerde patientenpopulatie. Careconnect, spirometrie, ECG, online agendasysteem. Goed uitgeruste praktijkruimtes. Goede organisatie van week- en weekendwacht met wachtpost (Gent). Goede work/life balance. Samenwerking en uurrooster is bespreekbaar.
  Bij interesse of vragen: stephanie.delens@gmail.com
   
 • 12-02-2019: Vervanging gezocht in groepspraktijk te Oostkamp (Brugge) vlakbij afrit E40
  Wij zijn een dynamische groepspraktijk met drie vaste artsen die op zoek zijn naar een vervangende huisarts voor de periode augustus - november 2019. Ook kortere periodes zijn bespreekbaar, evenals vrije namiddag en uurrooster.
  Wij werken vanaf deze zomer in een volledig nieuw praktijksgebouw met alle nodige moderne faciliteiten en een praktijkverpleegkundige. De vervangende arts heeft dan ook zijn eigen kabinet. Alle consultaties zijn op afspraak. We werken met een online boekingssysteem en als EMD met CareConnect. Onze praktijk heeft eigen parking en is vlot bereikbaar gezien gelegen aan de afrit E40 (+/- 30 min van Gent/ +/- 20 min Roeselare). Op lange termijn eventueel mogelijkheid tot proefcontract/associatie
  Bij interesse of vragen, twijfel niet om contact op te nemen: couckelisa@hotmail.com of via 050 82 37 70
   
 • 26-11-2018: Boeiende en bloeiende groepspraktijk in hartje Brussel zoekt enthousiaste collega om collega die eind 2019/begin 2020 met pensioen gaat te vervangen.
  • Raadpleging op afspraak
  • Telefonische ondersteuning door telesecretariaat
  • Praktijk ligt in impulseogebied
  • EMD aanwezig
  • Huisartsenwachtpost
  • Bereikbaar met openbaar vervoer
  • Inloopperiode te bespreken

voor inlichtingen/afspraken mailen naar lievevb2@gmail.com

 • Vind jij het een uitdaging en een meerwaarde om zelf een praktijk met iemand te starten of over te nemen? Vind je waarden als EBM, efficiëntie, teamgevoel, patiëntencontact en een goede work-life balans belangrijk? Dan zijn we misschien wel op zoek naar elkaar. Zin om samen te brainstormen? Mail naar dr.caroline.stevens@gmail.com

 • 30-08-2018: Huisartse, 39 jaar, regio station Gent Sint-Pieters, is op zoek naar een enthousiaste collega om 3 jaar oude praktijk samen verder uit te bouwen. Gevarieerde patiëntenpopulatie, EMD: CareConnect, EBM, goede wachtdienstregeling, eigen praktijkruimte, goede work-life balans. Geïnteresseerd?! Mail dan snel naar: audreydecorte@hotmail.com

 • 16-08-2018: Op zoek naar een medisch secretaresse om de praktijk te versterken? Dan stelt Marie Meganck zich kandidaat. De uiteindelijke doelstelling van elke dag is de patiënten tevreden stellen en het werk van collega's vlot te laten verlopen. Bekijk hier haar CV.

 • 07-06-2018: Op zoek naar tijdelijke administratieve hulp in uw praktijk op freelance basis voor enkele uren in de week? Ik heb ervaring in de medische sector o.a. onthaal, klasseren, mails en telefoons beantwoorden. Is er collega weggevallen door ziekte, dan spring ik graag bij. Voor meer info contacteer brendadeblander@gmail.com of bel naar 0496 90 02 42. Regio Gent, andere regio's zijn bespreekbaar.