september 2020

Het geneesmiddel Primperan 30 x 10 mg tabletten is momenteel niet beschikbaar (siroop is wel nog beschikbaar). Er zijn geen generische alternatieven. Wordt opnieuw verwacht tegen 30 november 2020.

Heb jij als huisarts ervaring met 'Bewegen op Verwijzing' en wil je daar graag over getuigen? Dan zijn Stad Gent en Logo Gezond+ dringend op zoek naar jou!

Zorg24 Gent biedt gratis hulpverlening bij ouderen aan huis. Heb je een patiënt die hier baat bij zou hebben? Hoe je voor de verschillende ondersteuningsmodaliteiten kan aanmelden, lees je hieronder!

De Academie voor de Eerste Lijn, een project gefinancierd door het fonds Daniel De Coninck beheerd door de Koning Boudewijn Stichting, wil de eerstelijnszorg verder versterken in zorg en welzijn. Daartoe is er nood aan een beter zicht op de werkomstandigheden ervan. En daar kan jij bij helpen!

Eerste masterstudente geneeskunde (UGent) Laura Tas vraagt uw medewerking voor haar onderzoek over de aanpak van een mild hoofdtrauma bij kinderen. Het invullen van deze vragenlijst neemt maximum 5 minuten van uw tijd in beslag! Er worden geen gevoelige vragen gesteld en uw gegevens worden niet vrijgegeven bij de verwerking van de resultaten. 

Oproep: verbind (ex-)kankerpatiënten met het project "Kwispel tegen Kanker"!