Zomerproeftuinen kinderen en ouders Arabisch en Pashtu

De Mind Spring opleiders organiseren twee proeftuinen deze zomer in Gent. Een Arabische in de voormiddag en een Pashtu in de namiddag voor kinderen van 9 – 13 jaar en hun ouders.

Prof. Ilse Derluyn van de Ugent zal samen met collega’s een onderzoek uitvoeren naar de effecten.

De zomerproeftuinen zijn voor kinderen van 9 – 13 jaar en hun ouders. Zij krijgen apart van elkaar cursus.

Deze reeksen zijn gratis dankzij de financiële inbreng van de Stad Gent. We kunnen ze alleen aanbieden aan erkende vluchtelingen of subsidiair beschermden, dat is om de groep zo homogeen mogelijk te maken en de resultaten goed te kunnen plaatsen.

Kent u gezinnen met kinderen in die leeftijd? Nodig ze uit voor de vrijblijvende infosessie op dinsdag 9 augustus. Om 10u voor Arabischsprekenden en om 14u voor Pashtusprekenden. De folders vindt u in de bijlage.

Inschrijven hoeft niet, maar mag wel, dan is een plaats verzekerd. U kunt mensen inschrijven vanaf 1 augustus via desiree.derksen@in-gent.be of via 09/224 17 18 (vraag naar Desiree).

 

In augustus zullen er ook drie reguliere cursussen Mind-Spring zijn. In de bijlage vindt u de folder voor de Arabische reeks.

De informatiebijeenkomst is op vrijdag 5 augustus om 10u in de recreatieruimte van de RENO, Rigakaai 41. De reeks zelf vindt plaats hier in de Koopvaardijlaan, bij IN-Gent afdeling Integratie. De data van de reeks zelf vindt u op de folder.

Mind-Spring is gratis voor deelnemers dankzij de financiële inbreng van de Stad Gent.