Voorstelling psychotherapiepraktijk Pieter-Jan De Schryver en medewerkers

Betreft: Voorstel tot samenwerking met erkende praktijk psychotherapie

Geachte arts,

Mijn naam is Pieter-Jan De Schryver, een psycholoog uit Gent die niet gelooft in wachtlijsten. Om dat te kunnen blijven waarmaken, heb ik me de voorbije jaren omringd met professionals die dezelfde visie delen en evenwaardige kwaliteit bieden. Samen vormen wij de erkende praktijk “Pieter-Jan De Schryver en medewerkers”, een snel groeiende organisatie met inmiddels een team van 10 erkende psychologen en psychotherapeuten.

Elke therapeut heeft een eigen specialisatie. Zo hebben we behalve experten in systeemtherapie en cognitieve gedragstherapie bijvoorbeeld ook een medewerkster die zich verder toelegde op Acceptance & Commitment Therapy (ACT) en Mindfulness. We bespreken elke nieuwe aanmelding en zorgen ervoor dat elke cliënt terechtkomt bij de therapeut die het beste bij de hulpvraag aansluit. Recent startten we ook met het organiseren van workshops. Vanaf nu zullen er op regelmatige basis sessies, of volledige lessenreeksen, rond een bepaald thema worden ingepland (o.a. Mindfulness -en Acceptance & Commitment Therapy, sessies rond verbindende communicatie en Positief denken).

Alle informatie over de praktijk en workshops in de nabije toekomst staat te lezen op onze website en zal heel regelmatig worden aangepast. Uiteraard zijn wij steeds bereid om de werking van onze praktijk nader toe te lichten in een persoonlijk gesprek.

 

Contact:

Stropstraat 15 - 9000 Gent
+32 477 95 74 85
E-mail: info@pieterjandeschryver.be
Website: www.pieterjandeschryver.be