Stem voor een jonge Gentse huisarts!

Huisarts Sofie De Smet werd als enige van de Universiteit Gent geselecteerd voor de Prijs van de Jonge Huisarts, op basis van haar manama-scriptie over bariatrische heelkunde. Stem nog voor 25 mei op deze Gentse jonge huisarts via deze link!

Sofie De Smet werd door het ICHO (Interuniversitair Centrum voor Huisartsen Opleiding) geselecteerd voor de prijs van de jonge huisarts samen met 4 andere net afgestudeerde huisartsen op basis van hun manama-scriptie, in functie van de gemiddelde score die gegeven werd door promotor en lector.

Er kan gestemd worden voor Sofie De Smet, voor de prijs van jonge huisarts, voor haar gepubliceerd artikel over bariatrische heelkunde, via www.artsenkrant.com via de link.

Je kan eenvoudig stemmen, zonder registratie, door je riziv nummer aan te geven en je leeftijdscategorie aan te duiden, en vervolgens op de naam, Sofie De Smet, te klikken.

Als je een pop up tegenkomt die zegt dat je je kan inschrijven voor de artsenkrant, kan je die gewoon wegklikken. Stemmen gaat vlot op de site, en neemt maar 1 minuutje tijd in.

De stemming is mogelijk tem 25 mei.

De huisarts die de meeste stemmen achter zijn naam verzamelt, wint de Prijs van de Jonge Huisarts!