Onderzoek: Richtlijn vitamine D

Geachte collega,
 
Vitamine D. Het is een hot topic, maar wat doen we ermee? Dit is de vraag die ons bezighield bij het kiezen van ons thesisonderwerp. Daarom hebben we besloten een consensusgebaseerde richtlijn voor vitamine D op te stellen, specifiek gericht aan huisartsen.

Hier hebben we echter uw expertise voor nodig. Praktisch komt het erop neer dat wij een aantal wetenschappelijk gefundeerde aanbevelingen opstellen en deze door u laten scoren. 

Dit zal gebeuren in 3 rondes: 

  1. In oktober komt er een schriftelijke beoordeling. (dit duurt een 15-tal minuten)
  2. In december organiseren we een consensusvergadering waarop we persoonlijk u feedback zullen verzamelen. Deze zal in Leuven doorgaan.  U bent hierop uitgenodigd. 
  3. In februari is er een tweede schriftelijke beoordeling van de herziene aanbevelingen zoals besproken op de consensusvergadering.

Heeft u tijd en interesse om mee te werken aan onze richtlijn, gelieve voor 30 september iets te laten weten op emilyboone91@gmail.com
Indien de tijdsnood u toelaat om enkel schriftelijke feedback te voorzien zullen we u ook al zeer dankbaar zijn, gelieve dit zo aan te geven.
 
Met vriendelijke groet,
Farah Aerden & Emily Boone
2de master Huisartsgeneeskunde KU Leuven
 
P.S: indien u een collega kent die geïnteresseerd zou zijn om mee te werken aan dit project horen we dit graag.