Onderzoek chronische rugpatiënten

Voor een onderzoeksproject van de onderzoeksgroep Pain in Motion, de Universiteit Gent en de Vrije Universiteit Brussel wordt de effectiviteit van een moderne neurowetenschappelijke kinesitherapeutische behandeling onderzocht bij chronische nek- en rugpijnpatiënten.

Het doel van de behandeling is het reduceren van pijn en het verbeteren van de functionaliteit. Een tweede doel is het bepalen van het effect van deze behandeling op de hersenen.

Hiervoor zoeken wij chronische nek- of rugpijnpatiënten in de omgeving (minder dan 50 km.) van onze behandellocaties te Gent (UZ Gent) of Brussel (UZ Brussel).

Wellicht heeft u patiënten in uw praktijk die hiervoor in aanmerking komen. De onderzoekers vragen om dit onderzoek onder de aandacht van uw patiënten te brengen aan de hand van flyers en posters om in uw praktijk te verspreiden.

Wilt u meewerken en/of flyers ontvangen? Neem dan contact op met Anneleen Malfliet via het e-mailadres Anneleen.Malfliet@vub.ac.be. Ook voor verdere vragen en informatie kunt u dit emailadres gebruiken.