Kent u het netwerkpunt al?

Het Netwerkpunt werd opgericht door het Netwerk Gent - Eeklo in het kader van de ontwikkelingen naar een betere geestelijke gezondheidszorg. U kan als huisarts bij het Netwerkpunt terecht voor:

- Informatie over het aanbod van de geestelijke gezondheidszorg in de regio. Als u voor een patiënt een geschikt zorgaanbod zoekt, kunnen wij tips geven over de mogelijkheden.

- Bemiddeling (AZiS+). Indien uw patiënt zorg nodig heeft, maar deze niet wil aanvaarden; of wanneer de gewone procedures (bvb doorverwijzing, gedwongen opname,...) geen uitkomst bieden, dan kan u de patiënt bij ons aanmelden. Wij tekenen door middel van intensief overleg met verschillende partners een zorgtraject uit.

- Informatie rond herstel en sociale inclusie. Wij informeren en/of helpen u bij de zoektocht naar het juiste aanbod gericht op integratie in de samenleving.

- Vragen rond deskundigheidsbevordering inzake geestelijke gezondheidszorg. Wij verbinden de aanwezige competenties bij de verschillende partners als antwoord op vormingsnoden.

U kan het Netwerkpunt elke werkdag bereiken, met uitzondering van woensdag,  tussen 9u en 12u op het nummer 09/216.74.70 of 0490/44.59.41. U kan ook mailen naar netwerkpunt@psygent.be.  Meer informatie vindt u op www.psygent.be/art107