Depressie bij ouderen in de huisartsenpraktijk

Twee laatstejaars HAIO's vragen u deel te nemen aan de e-learningmodule "depressie bij ouderen in de huisartsenpraktijk". Huisartsen komen regelmatig in contact met depressie bij ouderen en vermoedelijk zullen ze er ook alleen nog maar meer en meer mee geconfronteerd worden. 


Aangezien u als huisarts vaak de eerste en vaak ook de enige bent die de patiënten met een depressie te zien krijgen, kan het nuttig zijn om onze kennis rond dit onderwerp actueel te houden. 

In dit kader ontwikkelden twee 9de jaars HAIO's deze module voor hun masterproef in samenwerking met het Academisch Centrum voor HuisartsenGeneeskunde Leuven. Het onderzoeksopzet van deze studie is terug te vinden in bijlage 1

Indien u wenst deel te nemen aan deze module, gelieve te mailen naar het volgende email-adres:silke.stalpaert@student.kuleuven.be.
U zal dan een mail terugkrijgen met een link en persoonlijke toegangscode. U hebt vervolgens 2weken de tijd om de module te doorlopen op een voor u geschikt moment. Indien u tijdens het doornemen van de module gehinderd wordt, kan u de module perfect afsluiten en op een later moment verder doorlopen. 

Accreditering is aangevraagd.


Alvast bedankt voor uw medewerking.